Intre 1-5 octombrie va avea loc festivalul international de teatru "Povesti"

Publicat în: 
10 septembrie 2014

Alba Iulia incepe luna octombrie in atmosfera de sarbatoare cu festivalul international de teatru “Povesti”, festival ajuns la cea de-a IX-a editie anul acesta. Pe parcursul a 5 zile, intre 1 si 5 octombrie, Alba Iulia va gazdui peste 20 de spectacole de teatru puse in scena atat de actori romani, cat si de actori internationali, inclusiv cateva premiere. Daca festivalul se desfasoara in aceeasi nota ca editia din 2013, alaturi de spectacolele de teatru, vizitatorii vor fi asteptati la ateliere de scenografie, actorie, dramaturgie, regie si chiar sculptura sau dezbateri si discutii la o ceasca de cafea intr-un spatiu de intalnire informala intre invitati si artisti.

Alba Iulia, loc de poveste pentru cei mici toamna aceasta

Pe perioada festivalului, Alba Iulia se va transforma intr-o scena de poveste pentru micutii carora le sunt dedicate un numar de spectacole speciale ce vor incepe de la jumatatea lunii Septembrie, ca o prefata a festivalului din Octombrie.

Initiativa ce incepe inca de la jumatatea lunii septembrie are ca scop scufundarea orasului intr-o atmosfera de teatru si poveste ce va pregati albaiulienii pentru festival. Pentru cele 5 zile maraton de la inceputul lui octombrie, iubitorii de cultura si spectacol vor fi rasfatati cu cele mai diverse teme de “poveste”.

Prima premiera din Prefata Festivalului de anul acesta este povestea spectacol “Printesa Zulufina” dedicata celor mici. O piesa de teatru in regia lui Cristian Pepinno, pusa in scena in premiera de catre Teatrul de Papusi Prichindel care va incanta copiii din Alba Iulia.

Spectacole pentru toate varstele, bilete online

Pentru festivalul din octombrie au fost confirmate pana la inceputul lui septembrie spectacole din toate genurile si pentru toate varstele puse in scena de artisti autohtoni, dar si internationali. Biletele sunt disponibile si online pentru editia de anul acesta, iar conform reprezentantilor retelelor de distributie, albaiulienii cunoscuti drept mari consumatori de cultura au inceput deja sa cumpere.

In cadrul festivalului se vor juca spectacole precum “O… lada”, “Liniste! Sarut. Actiune!”, “Pai… despre ce vorbim noi aici, Domnule”, “How to do everything out of nothing” sau “Insemnarile unui nebun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram