Invitatie la teatru adresata albaiulienilor si turistilor din Cealalta Capitala - Spectacolul „Nepoata-Sotie”, dupa Eugen Ionescu

Publicat în: 
18 noiembrie 2015

Miercuri, 18 noiembrie 2015, incepand cu ora 19:00, Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia va gazdui spectacolul de teatru „Nepoata-Sotie”, dupa Eugen Ionescu. Trupa de teatru Skepsis va oferi o reprezentatie artistica inedita, in care comedia si tragedia se vor intrepatrunde, iesind la iveala creativitatea neingradita a lui Eugen Ionescu.

Cu alte cuvinte, publicul evenimentului din aceasta seara va avea ocazia sa asiste la un spectacol reprezentativ pentru teatrul absurdului, unde geniul autorului se oglindeste atat in logica limbajului, cat si in intrigile si conflictele dintre personaje. Spectacolul „Nepoata-Sotie” va fi mai mult decat o piesa de teatru, avand un statut de teatru-joc, neconventional, straniu si provocator.

Achizitionarea biletelor pentru seara de teatru se poate face la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor Alba Iulia, intre orele 9:00 - 15:00, sau la intrarea in sala de spectacol. Pentru un bilet intreg, pretul este de 10 lei, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%. Este bine de stiut faptul ca fondurile obtinute prin vanzarea biletelor vor fi investite in reeditarea proiectului pentru anul 2016.

Acest eveniment face parte din proiectul Stagiunea cu Skepsis 2015, desfasurat in perioada iulie 2015 - decembrie 2015, care se bazeaza pe motivarea tineretului de a se implica in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului Alba Iulia. Trupa de teatru si umor Skepsis ofera publicului, prin intermediul acestui proiect, o serie de spectacole de teatru si divertisment, precum si spectacole de teatru stradal cu specific medieval.

Partenerii proiectului cultural-artistic sunt Primaria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia, FUndatia „Inter-Art” Aiud, Muzeul National al Unirii Alba Iulia si Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram