Jurnal de calatorie in Alba Iulia, pe mnicolle.blogspot.ro

Publicat în: 
5 mai 2015

Jurnalul de calatorie prin Alba Iulia al lui Nicolle incepe intr-o zi de primavara, cu mult soare, o vreme perfecta pentru plimbarea prin Cetatea Alba Carolina, renovata si mai impresionanta ca oricand.

Autoarea blogului nu se afla la prima vizita in Alba Iulia, iar in acest articol povesteste despre prima vizita pe care a facut-o in Cetatea Alba Carolina, in clasa a V-a, cu ocazia zilei de 1 decembrie. Cu aceasta ocazie, autorul articolului remarca cat de mult s-a schimbat cetatea, aceasta fiind acum revigorata, readusa la gloria din momentul inaugurarii si gata sa primeasca un numar cat mai mare de turisti.

Turistii sunt indemnati sa isi faca timp pentru o vizita in cetate dupa 1 aprilie, cand incepe festivitatea schimbului de garzi, in fiecare zi la ora 12. Autoarea face o trecere in revista a numeroaselor moduri prin care turistii isi pot petrece timpul in cetate, de la plimbari, la cursuri de calarit si pana la inchiriat biciclete, iar atunci cand oboseala ii ajunge din urma, ii indeamna catre Pub 13, unul dintre cele mai cunoscute localuri de relaxare pentru turistii care ajung in oras.

La sfarsit, jurnalul de calatorie de pe mnicolle.blogspot.ro lasa imaginile sa vorbeasca de la sine si sa faca "pofta" de plimbare prin Cetate tuturor cititorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram