Magia din Piața Cetății

Publicat în: 
8 decembrie 2016

Parcurile  de iarnă sunt locurile în care te poți bucura în această perioadă. Unul dintre cele mai frumoase şi spectaculoase din România este deschis în Alba Iulia.

Piața Cetății Alba Carolina s-a transformat într-un loc de poveste în seara de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

trag-de-iarna-1

Locul este „mobilat“ cu un pavilion de lumină cu mii de beculețe, care „îmbracă“ un brad artificial cu înălțimea de 12 metri.

trag-de-iarna-2

Parcul este un loc cu atracții pentru toate vârstele.

trag-de-iarna-3

Din parcul de iarnă nu putea lipsi patinoarul. Este deschis zilnic între 10-22.00. Pentru 5 lei puteți să patinați o oră. Tot atât costă și închirierea unei perechi de patine.

trag-de-iarna-4

 

Vreți să vă încălziți cu un ceai, cafea, ciocolată caldă sau vin fiert? Găsiți la căsuțele din Piață. Tot de aici puteți cumpăra turtă dulce, cozonac, colac secuiesc, dar și cadouri.

trag-de-iarna-5

Dacă nu v-am convins până aici,vă invităm să vizualizați acest material video.

Parcul de iarnă este  deschis în  fiecare zi, din zori, până… după Sărbători.

trag-de-iarna-6

 

Deschiderea Parcului a coincis și cu aprinderea oficială a  luminilor ornamentale de Crăciun. Vreți să vă plimbați prin tuneluri luminoase? Alegeți podurile care fac legătura între Porțile Cetății.

O notă de poveste o dau și luminițele ornamentale sub formă de stea cu șapte colțuri, amplasate în locurile-cheie din incinta fortificației, care fac trimitere la actualul brand al orașului, Cetatea Alba Carolina.

Foto deschidere: Piața Cetății, loc de poveste

Sursa fotografiilor: Facebook/Romulus Oprișcan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram