Nominalizare la premiile eTravel Awards

Publicat în: 
18 octombrie 2018

Blogul oficial de turism al municipiului Alba Iulia, www.viziteazaalbaiulia.ro, a fost nominalizat la  eTravel Awards 2018, la categoria Best Destination Campaign.

În această categorie au fost înscrise campanii online de promovare a unei regiuni, a unui oraş sau a ţării, desfășurate de agenții, companii hoteliere, linii aeriene, bloggeri etc.

#AlbaIulia100

Municipiul Alba Iulia participă la competiția #eTravelAwards2018,  cu campania #AlbaIulia100, iniţiată şi derulată de blogul oficial de turism, https://viziteazaalbaiulia.ro/. Este  un amplu proiect editorial dedicat marcării unui secol de la Unirea Transilvaniei cu România, act hotărât la Alba Iulia în 1 Decembrie 1918. Articolele derulate în cadrul campaniei aduc în atenție rolul cheie pe care l-a avut Alba Iulia în „ecuația“ Unirii din 1918, oamenii care au făcut Unirea, evenimentele care au loc în acest an în Orașul Unirii, dar și potențialul său turistic. Proiectul are și o componentă video, de prezentare a patrimoniului cultural, dar şi a atracţiilor turistice, a locurilor unice din Alba Iulia care merită vizitate. Campania este un mix de poveste, recomandări turistice, curiozităţi, video, foto de epocă, dar şi din zilele noastre. În cadrul campaniei, promovăm şi munca fotografilor locali. După postarea pe blog, sunt promovate şi pe pagina oficială de Facebook a Municipiului Alba Iulia, care are 24 k de urmăriri. Din datele noastre, ideea este una originală, relevantă pentru cititorii/urmăritorii blogului. În plus, este singurul proiect editorial dedicat Centenarului Unirii care „radiază“ dinspre administraţia Oraşului Unirii.

Campania #AlbaIulia100 este nominalizată la categoria Best Destination Campaign.

Proiectele şi aplicaţiile înscrise în competiţia #eTravelAwards2018  au fost jurizate de specialişti în social media, marketing, comunicare, digital şi mobile.

Reamintim că www.viziteazaalbaiulia.ro a fost premiat şi la ediţia de anul trecut a Galei e-Travel Conference. A obţinut locul întâi  la categoria Best Blogger Relations Program.

Despre eTravel Conference

Potrivit organizatorilor, eTravel Conference este cel mai mare eveniment naţional de afaceri şi promovare online dedicat industriei de turism din România. Conferinţa reuneşte manageri şi executivi din industria hotelieră şi de turism, reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi tur operatorilor, manageri de marketing, agenţii de booking.

Ediţia din acest an are loc în 24 octombrie, la Bucureşti, la Crowne Plaza.  

La sfârşitul evenimentului va fi organizată eTravel Awards,  competitia în care vor fi premiate cele mai eficiente şi inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania.

Primul oraş din România cu blog de turism

Alba Iulia este  primul oraş din România cu un pachet de „bun venit“ pentru turiştii români şi străini. Unul dintre instrumentele de promovare este blogul oficial de turism, viziteazaalbaiulia.ro, care se adresează atât turiştilor care au vizitat Cealaltă Capitală a României, cât şi celor care nu şi-au trecut până acum Alba Iulia pe lista destinaţiilor turistice, chiar şi de weekend. Este gândit, în special, pentru  comunicarea cu tinerii pasionaţi de reţele sociale. Blogul este promovat şi pe pagina de Facebook Municipiul Alba Iulia.

Soluții de #SmartTourism funcţionale în #AlbaIulia:

 #VisitAlbaIulia-este prima aplicație de mobil dedicată promovării orașului Alba Iulia, ca destinație turistică;

#e-AlbaIulia-aduce orașul cu cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Carolina,direct pe smartphone;

#Questo-aplicația mobilă vă ajută să explorați spațiul urban;

#PlăcuțeleCucodQR-sistem de ghidaj turistic în timp real, la îndemâna oricărui turist român și străin.

Soluţii digitale de promovare turistică a municipiului Alba Iulia:

Pagina web oficială, www.apulum.ro

Subdomeniul turism.apulum.ro.

Blogul oficial de turism, www.viziteazaalbaiulia.ro

Pagina web în limba engleză  www.visitalbaiulia.com

Pagina web dedicată proiectului QR Cod, www.albaiuliaqr.ro

Pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia/primariaalbaiulia

Pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia în ENG/visitalbaiulia

Contul de Instagram/visitalbaiulia

Contul de Twitter/visitalbaiulia

Canalul Youtube/youtube.com

 Imagine deschidere articol de la ediţia de anul trecut a Galei/Facebook//ETravelConference.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram