Noutățile Music & Film Festival

Publicat în: 
2 septembrie 2015

Alba Iulia va gazdui in luna septembrie o serie de evenimente importante, printre care se numara si Alba Iulia Music & Film Festival, festivalul ce va avea loc intre 4 si 6 septembrie, în Piata Cetatii. Evenimentul este organizat de catre Primaria Municipiului Alba Iulia si Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si a avut parte, la editiile precedente, de un numar impresionant de participanti.

Anul acesta, in cadrul festivalului, devenit deja o traditie in Cetate, spectatorii se pot bucura de un weekend intreg de muzica si film, care va include filme premiate international la festivaluri de profil din ultimul an, documentare despre mari artisti ai muzicii, dar si concerte care vor acoperi majoritatea genurilor de muzica. Mai mult decat atat, pe scena festivalului vor urca si artisti cunoscuti precum Tudor Chirila si trupa VAMA, Trei Parale si Mircea Baniciu & Band.

"Am ales pentru cele trei zile de festival filme romanesti si straine de productie recenta care au cunoscut succesul international, documentare despre mari artisti care au schimbat istoria muzicii si concerte care vor acoperi intreg spectrul muzical, de la rock la muzica simfonica si de la veche muzica romaneasca la jazz", a declarat Cristian Hordila, managerul festivalului.

Intrarea la eveniment va fi libera, in limita locurilor disponibile, iar mai multe detalii legate de invitati si filmele prezentate in cadrul festivalului puteti gasi pe pagina oficiala a festivalului: albafilmfest.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram