Parada bicicletelor în cea mai mare cetate din România

Publicat în: 
25 iunie 2019

Skirt Bike este evenimentul care promovează mișcarea pe bicicletă în Cetatea Alba Iulia. Cea mai chic paradă pe bicicletă ajunge la ediția a VI-a.

 Bicicleta înseamnă independență și libertate de mișcare, îți dă energie sau îți limpezește mintea când vrei să te relaxezi. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care considerăm că merită să participați la „Skirt Bike Alba Iulia 2019“ (n.a. Skirt Bike-„biciclește cu fustă“).

Atmosferă la Skit Bike Alba Iulia

Atmosferă la Skirt Bike Alba Iulia/Foto: Ionuț Văidean

După cum spune și numele, evenimentul se adresează, în primul rând, doamnelor și domnișoarelor, care sunt îndemnate să vină cât mai elegante, cât mai cochete.

Skit Bike Alba Iulia

Skirt Bike Alba Iulia/Foto: Ionuț Văidean

Program și traseu Skirt Bike  Alba Iulia

Dar, asta nu înseamnă că prezența domnilor este oprită. Sunt încurajați să participe și copiii, ritmul de pedalare fiind unul accesibil. Mai mult, vor exista trei puncte de regrupare, astfel încât cei mici sau cei mai puțin antrenați pot alege să pedaleze pe o variantă mai scurtă a traseului.

Evenimentul  are loc duminică, 30 iunie 2019.

Traseul va avea o lungime de 7 kilometri.

Traseu Skirt Bike 2019

Traseu Skirt Bike 2019

Parada porneşte la ora 17.00, din fața Catedralei Romano Catolice din Cetatea Alba Iulia și se va încheia tot în incinta fortificației, la Framm’s, pe Strada Păcii, numărul 13. Aici se va organiza o tombolă, unde marele premiu este o bicicletă de damă, echipată cu coșuleț și toate accesoriile unei biciclete de oraș.

Premiul este oferit în cadrul proiectului internațional TinnGO, în care Primăria Alba Iulia are calitatea de partener. Proiectul se adresează provocărilor actuale în domeniul mobilității cu prioritate pe nevoile actuale ale femeilor.

Skirt Bike 2019

Skirt Bike 2019

Despre eveniment

Skirt Bike a fost iniţiat şi pus în pratică în anul 2010, iar de atunci a devenit un eveniment foarte îndrăgit de comunitatea locală. Organizatorii evenimentului apreciază că Alba Iulia ar fi un oraș mult mai atractiv atât pentru locuitori cât și pentru turiști, dacă mai mulți oameni ar alege bicicleta în defavoarea mașinii.

Detalii despre Skirt Bike 2019: https://bicheru-cycling.ro/skirt-bike-alba-iulia-editia-a-vi-a/

Sursa fotografiilor: Ionuț Văidean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram