Pe 21 martie, premierul Dacian Ciolos va intrerpinde o vizita in judetul Alba

Publicat în: 
19 martie 2016

Guvernul Romaniei a facut public programul premierului Dacian Ciolos, care va intreprinde o vizita in judetul Alba, luni, 21 martie, impreună cu ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Premierul va avea o intalnire cu autoritatile locale la Alba Iulia,  va efectua o vizita in teren pentru o trecere in revista a unor obiective care reprezinta exemple de buna practica in zona dezvoltarii rurale si se va intalni cu fermierii la Ciugud.

Seful Executivului se va intalni cu autoritatile locale si va vizita obiective care reprezinta exemple de buna practica in zona dezvoltarii rurale: mici ferme, afaceri non-agricole, infrastructura realizata cu fonduri europene.

In cursul dupa-amiezii, premierul Ciolos va participa la conferinta cu fermierii, organizata la Caminul Cultural Ciugud, in cadrul careia va fi prezentat continutul pachetului de masuri.

Programul vizitei este urmatorul:

09.00-09.30   Primaria Alba Iulia, discutii cu autoritatile locale

10.30-11.00   Conferinta de presa

13.00-14.30   Vizita in teren: Initiative locale, exemple de buna practica: mici ferme, mici afaceri non- agricole, infrastructura – cu fonduri europene

14.30  Conferinta: Pachet de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate „Reforma Ciolos se intoarce acasa” (Caminul Cultural Ciugud)

15.15-16.00   Interventii fermieri, Q&A

Reamintim ca premierul Dacian Ciolos a mai vizitat Ciugudul in luna august 2013, pe vremea cand detinea functia de comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala.

Sursa foto: www.ziarulunirea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram