Pita Cetatii

Publicat în: 
30 mai 2016

”No, de va hotarat sa viniti sa ne vizitat, noi va primim cu pita si sare si vin numa bun de plimbare”

Da-i cu pita, da-i cu vin

40% suflet romanesc, 30% mandrie locala, 20% traditie si 10% faina, maia, sare si apa din aceste ingrediente este framantata Pita Cetatii Alba Iulia. Aceasta paine in forma de stea (precum logo-ul Cetatii Alba Carolina) a fost lansata in prima zi a festivalului Alba Fest 2016. Noua Pita merge stinsa cu Vinul Cetatii, acesta fiind lansat cu putin timp in urma.

„Ma bucur ca am reusit sa facem painea cetatii, ca am reusit sa dam un pic de aroma Cetatii Vauban, ma bucur ca primaria a acceptat sa o inregistreze ca Pita Cetatii, paine facuta in brutaria de la Santimbru, este un produs traditional, un produs traditional atestat cu numarul 5 de Ministerul Agriculturii ca pita impletita”, a declarat Calin Maties, brutaria Rustiq.

Suntem incantati de deschiderea pe care o au producatorii locali pentru a va imbogati sederea la Alba Iulia! Cu ajutorul lor va putem oferi gustul unic al cetatii. Paineo o veti putea achizitiona de la magazinele alimentare din orașs, ea va fi ornata cu tricolorul si va veti putea bucura de gustul ei alaturi de familie si prieteni. O puteti cumpara chiar si pentru cei de acasa de la unele dintre magazinele din tara: Constanta si Vaslui si chiar de peste hotare: Italia, Spania sau Germania.

Va asteptam cu drag la noi, la Alba, la o pita, la un vin si la o plimbare prin care sa descoperim cea mai mare cetate din Romania!

No, viniti?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram