+ 14°C

GO IN cocktail – lounge & restaurant

GO IN este situat la câteva sute de metri de Cetatea Alba Carolina și oferă o priveliște deosebită asupra parcului Unirii și a Cetății. Designul este minimalist și modern, completat de iluminarea discretă care dă senzația de confort și relaxare. GO IN este un cocktail- lounge decorat după ultimele tendințe și oferă clienților săi experiența de relaxare într-o ambianță deosebită. Derulează în jos
Address
Bulevardul 1 Decembrie 1918 105, Alba Iulia 510007, România
Phone
0770 661 080
Derulează în jos

GO IN cocktail – lounge & restaurant

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piața locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi aflați totul despre GO IN. 

GO IN este situat pe B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 105, este unul dintre cele mai renumite localuri din Alba Iulia și a fost preluat de către Răzvan Rotar, un tânăr investitor, în anul 2010 și, redeschis sub o nouă  înfățișare, după o jumătate de an de amenajare. GO IN s-a extins în anul 2011 și cu partea de restaurant.

GO IN Cocktail- lounge  

 GO IN este situat la câteva sute de metri de Cetatea Alba Carolina și oferă o priveliște deosebită asupra parcului Unirii și a Cetății. Designul este minimalist și modern, completat de iluminarea discretă care dă senzația de confort și relaxare. GO IN este un cocktail- lounge decorat după ultimele tendințe și oferă clienților săi experiența de relaxare într-o ambianță deosebită. Meniul este foarte diversificat, compus din zeci de cocktailuri, preparate din băuturi de cea mai bună calitate, băuturi răcoritoare, cocktailuri non- alcoolice, băuturi alcoolice fine și  specialități din cafea.

GO IN restaurant

Restaurantul are specific internațional, cu servire a la carte, cu preparate mereu proaspete pregătite cu multă grijă de bucătarii restaurantului. Un plus al acestui restaurant reprezintă preparatele din pește, gătite de un bucătar specializat. În spațiul restaurantului se pot organiza evenimente private și petreceri, în cele mai bune condiții și cu servicii ireproșabile.

GO IN, o afacere de succes

Dezvoltarea economică și turistică a orașului Alba Iulia din ultimii ani este resimțita și de cei de la GO IN , iar Răzvan crede că această creștere este constantă și vizibilă, în special în sezonul cald. În calitate de membru fondator al HORES Alba, se implică activ în campanii care au ca scop creșterea calității serviciilor pentru cei care trec pragul localului. Cei de la GO IN sunt mereu atenți la nevoile oaspeților și se străduiesc să le ofere experiențe de neuitat de fiecare dată când aceștia le trec pragul.

 

Program:

Luni- Vineri: 08:00- 02:00

Sâmbăta- Duminica: 10:00- 02:00

 

 

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare. 

         

Raluca Krisbai

 


Mâncare excelentă

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianţă placută

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia