+ 18°C

Hotel Parc – relaxare și confort

Address
Strada Primăverii 4, Alba Iulia, România
Phone
0258 811 723
Derulează în jos

Hotel Parc – relaxare și confort

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Șirul poveștilor continua cu Hotel Parc.

Situat în centrul vechi al oraşului, pe strada Primăverii nr.4, Hotel Parc, construit în anii ’70, este una dintre cele mai vechi şi cunoscute destinaţii de cazare din oraş. Aici am avut plăcerea să discut cu unul dintre acţionării majoritari ai hotelului, Lucian Puşcaş, care, împreună cu fratele sau, a preluat afacerea condusă, în trecut, de tatăl lor, după privatizarea din 1990.

Hotelul este clasificat la patru stele în proporţie de 67%, iar diferenţa la trei stele. Are, în total, 72 de camere, dispune de restaurant, terasă și piscină acoperită.

Ce este deosebit la Hotel Parc?

Hotelul a fost renovat în urmă cu 15 ani. Tot atunci s-a extins, printr-un corp complet nou, de patru stele. Pe lângă spațiile de cazare, au fost amenajate o piscină, o sala de conferinţe, un salon de mic dejun la mezanin şi încă o sală de conferinţe, situată la ultimul etaj al clădirii.

Mobilierul şi finisajele au fost alese cu foarte mare grijă pentru a oferi oaspeților o atmosfera cladă şi plăcută. Punctele forte ale hotelului sunt piscina acoperită şi sauna, puse la dispoziţia oaspeţilor care doresc să se destindă, în mod gratuit. Acces la piscină au şi cei care nu sunt oaspeţii hotelului, dar contra cost. Terasa are o capacitate de 40 de locuri şi este deschisă doar pe perioada verii.

Cazarea la Hotel Parc

Cazarea la Hotel Parc se face în camere de tip single, într-un spaţiu gândit pentru cei care vin în călătorii de afaceri, camere duble şi apartamente pentru cei care aleg să călătorească împreună cu cei dragi. Oaspeţii hotelului beneficiază de servicii de cazare deosebite, în camere spaţioase, unde au la dispoziţie Wi-Fi gratuit, TV LCD, aer condiţionat , băi moderne cu articole de toaletă gratuite, mic-dejun în regim de bufet suedez, acces nelimitat la piscină şi saună, parcare, recepţie 24/24, 7 zile pe săptămâna.

Restaurantul Hotel Parc

Restaurantul dispune de un număr de 140 de locuri şi poate fi locul ideal pentru organizarea unor mese deosebite, cu preparate din bucătăria internaţională şi cea tradiţională, cu servire a la carte. La Hotel Parc se organizează şi evenimente private, care beneficiază de posibilitatea de a reconfigura meniul standard.

Servicii business

Sala de conferinţe Hotel Parc are o suprafaţă de 200 mp şi o capacitate de 150-170 persoane,  dotată corespunzător: facilităţi audio-video, microfoane fixe şi mobile, pupitru, ecran de proiecţie, videoproiector, flip-chart de calitate superioară. Spaţiul poate fi amenajat în funcţie de nevoile clienţilor. În plus, cei de la Hotel Parc, pun la dispoziţia clienţilor şi servicii complementare de tip coffee breaklunch break sau cine festive.

Perspective

Cei de la Hotel Parc se consideră avantajaţi de dezvoltarea oraşului din ultimii ani şi doresc, în viitor, să facă o reamenajare completă a restaurantului, pentru a aduce un suflu nou şi pentru a reinventa imaginea ‘Salonului Galben’, aşa cum este cunoscut în prezent.

 

Program hotel:       non – stop

Program piscină:

L-V:                      16:00- 21:00

S-D:                      au acces doar clienţii hotelului

 

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil,  impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi, atât în zona de cafenele-baruri, cât și în cea a restaurantelor, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Tineri întorși din străinătate, cu idei și modele vest-europene, dar și oameni de afaceri, au început să parieze pe idei de nișă, contribuind astfel la dezvoltarea industriei locale de ospitalitate. Unele dintre localuri găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.

 

Autor: Raluca Krisbai

Foto: Hotel Parc

 


Parcare

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianta placuta

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia