+ 12°C

Hotel Transilvania, între tradiție și inovație

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba de piața locală de ospitalitate. www.viziteazaalbaiulia.ro vă prezintă  localurile din Alba Iulia în care puteți savura o cafea sau o băutură răcoritoare, lua masa sau socializa cu prietenii. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Șirul poveștilor continua cu Hotel Transilvania. Derulează înspre articol
Piața Iuliu Maniu 11, Alba Iulia 510092, România 0258 812 052

Parcare rezervată

La Hotel Transilvania, avem parcare rezervată pentru maşina ta, cu supraveghere video

Wi-Fi gratuit

Oriunde te-ai afla în Hotel Transilvania, ai Wi-Fi gratuit

Mâncare excelentă

Restaurantul nostru vă oferă cele mai alese specialităţi româneşti şi nu numai

Ambianţă placută

La Hotel Transilvania, am pregătit totul pentru ca tu să te simţi ca acasă!

Hotel Transilvania, între tradiție și inovație

Situat la kilometrul zero al orașului,în piața Iuliu Maniu nr.11, în inima centrului vechi, Hotel Transilvania duce tradiția mai departe. Hotelul a fost construit în 1972 și a fost preluat în anul 2013 și renovat complet, modernizat și redeschis de Compania Florea Grup în anul 2015, cu o investiție de peste 6 mil. euro. La Hotel Transilvania tradiția și modernismul se întâlnesc și oferă experiență completă pentru un sejur reușit în Cetatea Alba Carolina. Hotelul are 80 de camere complet renovate la standarde de patru stele, un bar cochet și restaurantul cu terasă. Am avut plăcerea să discut cu managerul hotelului, Iulia Guș, care m-a introdus în povestea plină de istorie a celui mai vechi hotel din oraș.

Ce este deosebit la Hotel Transilvania?

Hotelul a fost renovat în totalitate și a fost adus la standard de patru stele. Mobilierul și finisajele au fost alese cu foarte mare grijă și aduse din străinătate. Managerul hotelului consideră că echipa care lucrează în hotel trebuie să fie unită și concentrată pe nevoia clientului în orice situație. Din acest motiv, angajații sunt motivați în permanență, iau parte la cursuri de specializare, iar departamentul de conducere îi încurajează să ia parte la activități interactive de stimulare a spiritului de echipă dar și să ia decizii pe cont propriu în ceea ce privește nevoile clienților.

Cazarea la Hotel Transilvania

La Hotel Transilvania calitatea serviciilor este primordial. De aceea oaspeții hotelului beneficiază de servicii de cazare deosebite, în camere spațioase, unde au la dispoziție wi-fi gratuit, tv smart LCD și aer condiționat cu reglaj personalizat în fiecare cameră , băi moderne cu articole de toaletă gratuite, restaurant a-la-carte cu specific mediteranean și internațional , room-service, English Bar, parcare gratuită , recepție 24/24, 7 zile pe săptămână. De asemenea oaspeții au la dispoziție serviciul consierge.

Restaurantul Hotel Transilvania

Restaurantul are un decor modern și o atmosferă plăcută. Preparatele din bucătăria mediteraneană și internațională sunt realizate de o echipă de bucătari profesioniști care aleg cu grijă ingredientele și pun accent pe modul de servire al preparatelor . Un detaliu deosebit am găsit pe unul dintre pereții restaurantului: un colaj realizat din farfurii de diferite culori, în forma Cetății Alba Carolina, care le amintește oaspeților care le trec pragul de istoria deosebită a acestui oraș.

Servicii business

Hotelul Transilvania dispune de sala de conferințe Apulum, cu o capacitate de 60 de locuri , cu dotări de ultimă generație și un decor modern, potrivită pentru organizarea evenimentelor corporate sau a celor private . Cei de la Hotel Transilvania pun la dispoziție acest spațiu care poate fi configurat în funcție de solicitările clienților. Sala de conferințe are în dotare: sistem de proiecție wi-fi cu click-share integrat, flipchart, pupitru speech, sistem de amplificare cu microfoane, fotolii cu masă rabatabilă, sistem de climatizare / ventilație personalizat.
Proprietarii hotelului Transilvania, Marcel Florea si David Florea, sunt membri fondatori al Asociației Hores Alba, și au încredere că pe viitor vor avea proiecte îndrăznețe în parteneriat cu municipalitatea.

Program hotel: non – stop
Program restaurant: 07:00- 23:00
Program English Bar: 08:00- 24:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil,  impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi, atât în zona de cafenele-baruri, cât și în cea a restaurantelor, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Tineri întorși din străinătate, cu idei și modele vest-europene, dar și oameni de afaceri, au început să parieze pe idei de nișă, contribuind astfel la dezvoltarea industriei locale de ospitalitate. Unele dintre localuri găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.

By: Raluca Krisbai
Foto: Sonia Gherman


Parcare rezervată

La Hotel Transilvania, avem parcare rezervată pentru maşina ta, cu supraveghere video

Wi-Fi gratuit

Oriunde te-ai afla în Hotel Transilvania, ai Wi-Fi gratuit

Mâncare excelentă

Restaurantul nostru vă oferă cele mai alese specialităţi româneşti şi nu numai

Ambianţă placută

La Hotel Transilvania, am pregătit totul pentru ca tu să te simţi ca acasă!

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia