+ 17°C

Pensiunea MaryLou

Pensiunea MaryLou se află pe strada Lalelelor nr. 18, la 10 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina, într-o zonă liniștita. Am avut plăcerea să discut cu proprietara pensiunii, Claudia Popa, și am aflat totul despre acest loc special din Cetate. Derulează în jos
Address
Strada Lalelelor 18, Alba Iulia 510217, România
Phone
+40 358 116 824
Derulează în jos

Pensiunea MaryLou

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piața locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. În continuare, aflați totul despre pensiunea MaryLou.

Pensiunea MaryLou se află pe strada Lalelelor nr. 18, la 10 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina, într-o zonă liniștita. Am avut plăcerea să discut cu proprietara pensiunii, Claudia Popa, și am aflat totul despre acest loc special din Cetate. Claudia și-a început cariera în învățământ, însă, după câțiva ani, în anul 2008, a decis să deschidă Pensiunea MaryLou. Ideea numelui a venit din partea mamei soțului său, făcând o combinație între numele copiilor săi, Paula- Maria și Luca- Andrei. Pensiunea MaryLou oferă cazare, mic dejun, internet wireless și prin cablu, servicii consierge (transfer aeroport, rent- a- car etc.), servicii curățătorie, o saună și cabină de duș cu hidro masaj, parcare gratuită. Claudia se implică în tot ceea ce se întâmpla la MaryLou, și-a pus amprenta personală în fiecare colț, și ține foarte mult la calitatea relațiilor cu fetele din echipă ei.

Ce este deosebit la MaryLou?

Claudia este cea care se ocupă de pensiune și mi-a mărturisit că pune foarte mult suflet în tot ceea ce face aici. La MaryLou am descoperit o curte primitoare, o terasă amenajată cu multe flori și niște elemente deosebite: poarta și decorațiunile din fier forjat care se regăsesc și în interiorul pensiunii, făcute manual de Anadora Lupo, o artistă din Alba Iulia. Camerele spațioase sunt zugrăvite în culori calde în armonie cu tablourile care îmbracă pereții, pictate de artiști români. Punctele forte ale pensiunii sunt micul dejun deosebit, gustos, proaspăt, diversificat, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, dimensiunea generoasă a camerelor și ospitalitatea. Cei de la MaryLou nu ezită să satisfacă poftele oaspeților, se străduiesc să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor lor, iar eforturile lor sunt oglindite și în recenziile excelente de pe site-urile internaționale de turism. Claudia crede că amabilitatea, căldura și ambianța plăcută create de angajații ei, fac acest loc atât de special. Ea consideră că o atenție sporită la detalii și la nevoile oaspeților, sunt cheia succesului în acest domeniu.

Cazarea la MaryLou

Hotelul are opt camere cu dotări de 4 stele, compuse din hol, baie și dormitor cu suprafața de 40mp cu posibilitatea de a caza 1-4 persoane, deoarece MaryLou se adresează atât clienților business cât și familiilor. Fiecare cameră este dotată cu mobilier românesc și dispune de cablu de internet de mare viteză /wireless, aer condiționat, mini- bar, papuci de casă, halat, prosoape, produse pentru toaletă, facilitați de călcat. Copiii pană la 6 ani se cazează în mod gratuit. În plus, la nevoie, se poate pune la dispoziția oaspeților și pat special pentru bebeluș. Pensiunea are sistem de supraveghere video 24/24. Un plus al pensiunii este localizarea în cartierul liniștit, departe de zonele aglomerate ale orașului.

MaryLou, o afacere înfloritoare 

Claudia se declară încântată de dezvoltarea orașului din ultimii ani, și simte o creștere în afacerea ei, datorită dezvoltării turistice și în special datorită dezvoltării zonei economice, care aduce din ce în ce mai mulți clienți din zonă business. Ea conduce afacerea împreună cu cinci angajate, pe care le consideră parte din familie, unele dintre acestea fiind angajate chiar din prima zi. Claudia crede în munca în echipă și în stimularea celor care muncesc alături de ea, și consideră că o colaborare fructuoasă a echipei face că rezultatele pozitive să apăra. MaryLou face parte din Asociația Hores Alba alături de care are planuri de să organizeze evenimente pentru promovarea orașului în viitor.

Program zilnic: 07:00- 23:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.  

Autor: Raluca Krisbai


Parcare rezervata

Parcare rezervată pentru maşina ta

Wi-Fi gratuit

Wi-Fi gratuit oriunde în pensiunea noastră

SPA

Spaţii de relaxare şi wellness pentru tine şi familia ta!

Ambianta placuta

La Mary Lou e ca... acasă!

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia