+ 11°C

Pizzeria Restaurant Roberta

Restaurantul Roberta este situat în centrul orașului Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Are o tradiție de peste 20 de ani în domeniul ospitalității, fiind deschis în 1996.  Povestea din spatele acestei afaceri am aflat-o de la Călin Ardelean, managerul restaurantului. Derulează în jos
Address
Strada Tudor Vladimirescu, Alba Iulia 510001, România
Phone
0258 819 980
Derulează în jos

Pizzeria Restaurant Roberta

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piața locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitala’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi aflați povestea de la Pizzeria Restaurant Robeta.

Restaurantul Roberta este situat în centrul orașului Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Are o tradiție de peste 20 de ani în domeniul ospitalității, fiind deschis în 1996.  Povestea din spatele acestei afaceri am aflat-o de la Călin Ardelean, managerul restaurantului.

“Roberta înseamnă, pe scurt, peste 1 milion de pizza vândute, de la deschidere până în prezent”- Călin Ardelean

Ce este deosebit la Restaurantul Roberta?

Călin crede că restaurantul Roberta se distinge prin calitatea meniului cu specific italian și romanesc, combinată cu tradiția de peste 20 de ani în domeniul ospitalității. Preparatele cu specific italian sunt gătite din ingrediente alese cu grijă și aduse chiar  din Italia, iar bucatele românești sunt gătite după rețete tradiționale.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și dispune de o terasa semi deschisă, funcțională  doar pe timpul verii.

 

Ce puteți savura la restaurantul Robeta? 

La Roberta se pune accent pe gustul și savoarea preparatelor. Meniul restaurantului este unul  variat. De la Călin Ardelean am aflat că pizza se coace pe vatră, după rețeta tradițională italiană.

Tot din meniu puteți alege paste și specialități italiene pe bază de trufe. Recomandările echipei de la Roberta sunt:  salata de vinete, pizza „quatro stagioni”, pastele Carbonara, papanași sau Tiramisu.

 

 

 

Perspective

Creșterea popularității orașului Alba Iulia și, implicit,  a numărului de turiști români și străini în ultimii ani au fost motivele principale care i-au încurajat pe cei de la Roberta să dezvolte afacerea începută în 1996.

„Servirea ireproșabilă și preparatele savuroase“ sunt ingredientele de bază ale rețetei de succes în domeniul ospitalității, dezvăluite de echipa de la Roberta.

Program: 10:00- 23:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil,  impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi, atât în zona de cafenele-baruri, cât și în cea a restaurantelor, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Tineri întorși din străinătate, cu idei și modele vest-europene, dar și oameni de afaceri, au început să parieze pe idei de nișă, contribuind astfel la dezvoltarea industriei locale de ospitalitate. Unele dintre localuri găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.

 

By: Raluca Krisbai

Foto: Sonia Gherman


Parcare

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianţă placută

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia