+ 13°C

Allegria Hotel & spa

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piața locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. A venit rândul hotelului Allegria. Derulează înspre articol
Lancram, Dn1, km 373+100, nr. 9, Jud. Alba, DN1, Alba Iulia, România 0358.401730

Parcare rezervată

La Hotel Allegria, avem parcare rezervată pentru maşina ta, cu supraveghere video

Wi-Fi gratuit

Oriunde te-ai afla în Hotel Allegria, ai Wi-Fi gratuit

SPA

Spaţii de relaxare şi wellness pentru tine şi familia ta!

Ambianţă placută

La Hotel Allegria, am pregătit totul pentru ca tu să te simţi ca acasă!

Allegria Hotel & spa

Allegria hotel & spa este situat într-o zonă liniștită la o distanță aproximativ egală de orașele Alba Iulia și Sebeș, în Lancrăm, Dn1, km 373+100, nr. 9, Jud. Alba, la zece minute de mers cu mașina de Cetatea Alba Carolina. Hotelul face parte din grupul de firme Mercur Grup, care are vechime în domeniul ospitalității. L-am întâlnit pe Alexandru Macarie, cel care se ocupă de hotel și am avut plăcerea să aflu de la el, cum s-a născut acest proiect de familie. Hotelul a fost deschis în septembrie 2013, după un an și jumătate de lucrări de construcție și amenajare. Alexandru crede în munca în echipă și în atenția deosebită la detalii și, în special, în calitatea serviciilor pentru oaspeții hotelului. Numele hotelului vine din limba spaniolă și înseamnă ‘fericire’, iar proprietarii au decis că este reprezentativ pentru hotelul lor.

Ce este deosebit la Allegria hotel & spa?  

Hotel Allegria oferă oaspeților un spațiu wellness deosebit : salină, masaj, tratamente corporale de înfrumusețare, solar, sală de fitness, aerobic, piscină, jacuzzi, saună uscată și saună umedă. Clienții hotelului beneficiază întotdeauna de prețuri speciale pentru tratamentele wellness. Piscina interioară este perfectă pentru relaxare în zilele friguroase. Temperatura apei atinge 30°C. Piscina exterioară este deosebită deoarece are apă sărată și încălzită (28-30°C), cu un efect benefic, terapeutic și antibacterian natural asupra pielii. În piscina exterioară se află un bar, unde oaspeții pot savura o băutură rece în zilele toride de vară.

Cazarea la Allegria hotel & spa  

Hotelul are 30 de camere, la standarde de 3 stele, de mai multe tipuri: apartament, compus din living, dormitor și baie; cameră triplă, destinată celor care călătoresc împreună cu copiii, cameră matrimonială cu pat dublu, cameră dublă cu două paturi de o persoană, și cameră single pentru persoanele care călătoresc neînsoțite. În timpul sezonului rece, oaspeții hotelului utilizează pachetul spa în mod gratuit. Fiecare cameră este dotată cu internet de mare viteză wireless, mini-bar, aer conditionat, prosoape, produse pentru toaletă. Oaspeții beneficiază de servicii consierge: rent a car, taxi, transfer aeroport etc. Hotelul este situat într-o zonă liniștită, departe de aglomerația orașului.

Restaurantul Allegria

Restaurantul hotelului are specific internațional cu servire a la carte, cu preparate mereu proaspete pregătite cu multă grijă de bucătarii restaurantului. În spațiul generos al restaurantului se pot organiza evenimente private, petreceri și întâlniri de afaceri, în cele mai bune condiții și cu servicii ireproșabile.

Hotelul are și o sală de conferințe cu capacitate de 50 de locuri.

Allegria hotel & spa, o afacere în creștere   

Dezvoltarea economică și turistică a orașului Alba Iulia din ultimii ani este resimțita și de cei de la Allegria , iar Alexandru crede că această creștere este constantă și vizibilă, în special în sezonul cald. Hotelul face parte din Asociația HORES Alba, iar proprietarii cred că această asociere este benefică pentru toți membri, în special în ceea ce privește promovarea pe termen lung a orașului.

Cei de la Allegria hotel & spa sunt mereu atenți la nevoile oaspeților și se străduiesc să le ofere experiențe de neuitat de fiecare data când aceștia le trec pragul.

 

Program:

Hotel: non-stop

Restaurant: 07:00- 22:30

Spa: 09:00-22:00

 

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare. 

 

By Raluca Krisbai

Foto: allegriahotel.ro

 


Parcare rezervată

La Hotel Allegria, avem parcare rezervată pentru maşina ta, cu supraveghere video

Wi-Fi gratuit

Oriunde te-ai afla în Hotel Allegria, ai Wi-Fi gratuit

SPA

Spaţii de relaxare şi wellness pentru tine şi familia ta!

Ambianţă placută

La Hotel Allegria, am pregătit totul pentru ca tu să te simţi ca acasă!

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia