+ 14°C

PUB SKIT 77, povestea unui loc de poveste

PUB SKIT 77 se deosebește prin varietatea de petreceri tematice, petreceri corporative, DJ, stand-up comedy, concerte ale unor trupe faimoase și multe alte evenimente. Derulează în jos
Address
Strada Francisca 4, Alba Iulia, România
Phone
0773 755 007
Derulează în jos

PUB SKIT 77, povestea unui loc de poveste

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi aflați totul despre PUB SKIT 77. 

 

IMG_7232 copia

 

PUB SKIT 77 este situat pe Str. Francisca Nr. 4B în același loc unde, în anul 1977, se deschidea restaurantul “Terasa viilor”. Restaurantul „Terasa Viilor” era unul dintre reperele distracției și relaxării în anii ’90, de aceea proprietarii- Flavia și Ciprian Florea- au ales să îl preia în anul 2016 și să îl reinventeze într-un nou concept, cu denumirea PUB SKIT 77. Deschiderea a avut loc în 20 mai 2016. În interior, restaurantul are o capacitate de 170 de persoane iar pe terase, o capacitate de 200 de persoane.

 “ Totul a început așa: ‘Tati, când o să crești mare, o să îți cumpăr Schitul’, la vremea aceea “Terasa Viilor’’. Locuind la Schit, plimbările cu fiul nostru erau adesea în acea zonă, unde pădurea din apropiere ne îndemna la visare și la relaxare în același timp”. – Flavia Florea

 

IMG_7211 copia

 

Ce este deosebit la PUB SKIT 77?  

PUB SKIT 77 se deosebește prin varietatea de petreceri tematice, petreceri corporative, DJ, stand-up comedy, concerte ale unor trupe faimoase și multe alte evenimente. După cum mi-a mărturisit Flavia, pub-ul se adresează deopotrivă tinerilor cât și celor maturi, amatori de evenimente inedite, concerte sau seri relaxante într-o atmosferă plăcută. Unul dintre plusurile acestul pub este terasa generoasă, potrivită pentru serile toride de vară.

 

IMG_7199 copia

Skit

 

Restaurantul PUB SKIT 77

Restaurantul are specific românesc și internațional, cu servire a la carte, cu preparate mereu proaspete, pregătite cu multă grijă de bucătarii restaurantului. Cei de la PUB SKIT 77 servesc unele dintre cele mai renumite sortimente de bere, care se potrivesc de minune cu preparatele din meniu.

unnamed unnamed2 unnamed3

 

PUB SKIT 77, o afacere de familie

Dezvoltarea economică și turistică a orașului Alba Iulia din ultimii ani este resimțita și de cei de la PUB SKIT 77 , iar Flavia crede că această creștere este constantă și vizibilă, în special în sezonul cald. Afacerea este condusă în familie, iar sarcinile sunt împărțite între Ciprian și Flavia, pentru a reuși să le ofere oaspeților cele mai bune servicii. Proprietarii doresc să construiască, în viitor, și spații de cazare, deoarece cererea este în continuă creștere, datorită dezvoltării orașului Alba Iulia din ultimii ani.

 

IMG_7267 copia

IMG_7216 copia

 

Program zilnic: 11:00 – 00:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare. 

         

Raluca Krisbai

Foto: Sonia Gherman

 

    


Parcare

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianţă placută

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia