+ 13°C

Restaurantul Alloro

Restaurantul Alloro este situat în imediata apropiere a Parcului Cetății, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, element care reprezintă și unul dintre atuurile localului. Aici l-am întâlnit pe Adi Haiduc, cel care a deschis restaurantul în luna iunie 2013. Totul a început  din dorința sa de a experimenta în domeniul ospitalității în orașul al cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“. Restaurantul are o capacitate de 45 locuri în interior și încă 40 locuri pe terasa care este deschisă doar pe perioada verii. Derulează în jos
Address
Bulevardul 1 Decembrie 1918, Alba Iulia, România
Phone
0754 464 141
Derulează în jos

Restaurantul Alloro

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi a venit rândul poveștii restaurantului Alloro.

Restaurantul Alloro este situat în imediata apropiere a Parcului Cetății, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, element care reprezintă și unul dintre atuurile localului. Aici l-am întâlnit pe Adi Haiduc, cel care a deschis restaurantul în luna iunie 2013. Totul a început  din dorința sa de a experimenta în domeniul ospitalității în orașul al cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“. Restaurantul are o capacitate de 45 locuri în interior și încă 40 locuri pe terasa care este deschisă doar pe perioada verii.

Ce puteți savura la Alloro? 

Meniul este inspirat din bucătăria internațională și este compus dintr-o varietate de preparate savuroase: aperitive, paste, pizza, cărnuri, pește și deserturi. Gulașul unguresc, clătitele umplute cu ciuperci și papanașii sunt recomandările lui Adi pentru cei care aleg să-i treacă pragul. Meniul de bar este compus din: băuturi calde (cafea, ceaiuri și ciocolată caldă), băuturi răcoritoare, sucuri din fructe proaspete și o selecție de cocktail-uri pe bază de băuturi alcoolice, vinuri și multe altele.

Perspective

Creșterea popularității orașului Alba Iulia și, implicit,  a numărului de turiști români și străini în ultimii ani au fost motivele principale care l-au încurajat pe Adi Haiduc să înceapă și dezvolte o afacere în industria ospitalității.

Program :    L-S:  08:00- 00:00

                     D: 12:00- 00:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, iar altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare. 

Autor:  Raluca Krisbai


Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia