+ 13°C

Rosenthalers Café Platz, ambianță berlineză

Rosenthalers pune la dispoziția oaspeților un meniu cu specific internațional variat, servire a la carte, o diversitate de băuturi de calitate premium și o ambianță plăcută. Capacitatea restaurantului este de 90 de locuri, dublată de cea a terasei pe timp de vară. Roselnthaters este un loc plăcut cu o ambianță primitoare, care amintește de terasele bavareze. Derulează în jos
Address
Bulevardul 1 Decembrie 1918, Alba Iulia 510008, România
Phone
0771 286 861
Derulează în jos

Rosenthalers Café Platz, ambianță berlineză

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piața locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi aflați totul despre Rosenthalers.
Rosenthalers este un restaurant-cafe, situat pe b-dul 1 Decembrie 1918, M6, la doar câțiva pași de Cetatea Alba Carolina. Aici l-am întâlnit pe proprietar, Răzvan Rotar, un tânăr economist în vârstă de 28 de ani care mi-a povestit cum a început afacerile în domeniul ospitalității. Rosenthalers a fost deschis în mai 2013, a fost amenajat în stil bavarez, numele fiind ales după piațeta Rosenthalers din Berlin.

 

Ce este deosebit la Rosenthalers? 
Punctul forte al acestui restaurant este poziționarea excelentă, pe cea mai circulată arteră a orașului, cu o priveliște deosebită asupra Parcului Unirii și a Cetății. Cei de la Rosenthalers pun accent pe calitatea serviciilor și pe nevoile oaspeților care le trec pragul. Proprietarul crede că serviciile ireproșabile, produsele de calitate, atenția la detalii și o ambianță plăcută sunt cheia succesului în afacerile din domeniul ospitalității.

 

Restaurantul Rosenthalers
Rosenthalers pune la dispoziția oaspeților un meniu cu specific internațional variat, servire a la carte, o diversitate de băuturi de calitate premium și o ambianță plăcută. Capacitatea restaurantului este de 90 de locuri, dublată de cea a terasei pe timp de vară. Roselnthaters este un loc plăcut cu o ambianță primitoare, care amintește de terasele bavareze.

 

Rosenthalers, o afacere în creștere
În calitate de membru fondator al HORES Alba, se implică activ în campanii care au ca scop creșterea calității serviciilor pentru cei care trec pragul localului. Proprietarul Rosenthalers susține că transformările spectaculoase pe care le-a cunoscut orașul în ultimii ani, se regăsesc în creșterea numărului de turiști, implicit a clienților săi.

Program: 08:00- 00:00

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.

 

Autor: Raluca Krisbai

 


Mâncare excelentă

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianţă placută

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia