+ 13°C

Vila Elisabeta: tradiție și confort

Vila Elisabeta oferă o varietate de servicii, începând de la cazare, restaurant, piscină exterioară pe timp de vară și piscină interioară în sezonul rece, saună, jacuzzi, sală de gimnastică, teren sintetic cu nocturnă, ping- pong, darts, table, rummy, barbeque, parcare gratuită etc. Derulează în jos
Address
Strada Aleea Vilelor Nr.4, Alba Iulia, România
Phone
0258 839 117
Derulează în jos

Vila Elisabeta: tradiție și confort

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi aflați totul despre Vila Elisabeta. 

Vila Elisabeta este situată într-o zonă liniștită, pe aleea Vilelor nr. 4 din Alba Iulia. Hotelul a fost deschis în anul 2004 de către Ioan Lazăr, un om de afaceri albaiulian. Hotelul a avut, la început, patru camere, iar în prezent, are un total de 25 de camere. Proprietarul a decis să continue să extindă numărul spațiilor de cazare, astfel, în ianuarie 2017, a inaugurat hotelul Transilvania Inn, cu încă 25 de camere, dotate la nivel de 3 stele. Cele două hoteluri se află la doar 2,5 km de Cetatea Alba Carolina, la doar 105 km de Aeroportul Internațional Cluj Napoca, respectiv 70 km de Aeroportul Internațional Sibiu.

 

Vila Elisabeta

 

Ce este deosebit la Vila Elisabeta?  

Vila Elisabeta oferă o varietate de servicii, începând de la cazare, restaurant, piscină exterioară pe timp de vară și piscină interioară în sezonul rece, saună, jacuzzi, sală de gimnastică, teren sintetic cu nocturnă, ping- pong, darts, table, rummy, barbeque, parcare gratuită etc. Vila Elisabeta pune la dispoziția oaspeților și două săli de conferință cu capacitate de 30, respectiv 80 locuri, dotate corespunzător, iar sala Ball-room, cu o capacitate de 320 locuri, este locul ideal pentru a organiza evenimente. La Vila Elisabeta, grupurile organizate și cantonamentele de sportivi beneficiază de oferte speciale, iar grupurile de copii iau parte la Teatru de Păpuși în mod gratuit.

 

Vila Elisabeta

Vila Elisabeta

 

Cazarea la Vila Elisabeta  

Vila Elisabeta și Transilvania Inn au, în total, 120 locuri, împărțite în 50 de camere dotate la standarde de 3 stele, de mai multe tipuri: single, twin, dublă matrimonială, iar la cerere, se pot oferi paturi suplimentare. Fiecare cameră are baie proprie, aer condiționat, mini- bar, TV LCD, cablu TV, telefon, Wi-Fi, produse pentru toaletă, room-service. Hotelul este situat într-o zonă liniștita, departe de aglomerația orașului.

 

Vila Elisabeta

Vila Elisabeta

 

Restaurantul Vila Elisabeta

Restaurantul hotelului are specific românesc, cu servire a la carte, cu preparate pregătite cu multă grijă de bucătarii restaurantului. Meniul tradițional este preparat din ingrediente proaspete, provenite din ferma proprie, iar proprietarul vă recomandă specialitățile casei: tocănită de vițel, sărmăluțe, platou tradițional cu slănina, jumări, tobă, maioș, cârnat, zacuscă, ceapă, ciorbă de fasole cu afumătură, supă cu tăiței de casă, plăcinte pe lespede, pâine de casă și multe alte bunătăți tradiționale.

 

Vila Elisabeta

 

Vila Elisabeta, o afacere în creștere   

Dezvoltarea economică și turistică a orașului Alba Iulia din ultimii ani este resimțită și de către cei de la Vila Elisabeta , iar proprietarul crede că această creștere este constantă și vizibilă, tocmai de aceea, a decis că este timpul să se extindă la începutul acestui an. Cei de la Vila Elisabeta sunt mereu atenți la nevoile oaspeților și se străduiesc să le ofere experiențe de neuitat de fiecare dată când aceștia le trec pragul.

 

Vila Elisabeta

 

Program: non- stop

 

 

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.        

 

Raluca Krisbai

Foto: Sonia Gherman


Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia