+ 13°C

Vila Preciosa – o experiență la superlativ

Restaurantul Vila Preciosa are specific internațional, cu servire a la carte, și o varietate de produse din pui, pește, vită, porc, paste, salate si grill. Bucatarul șef, Mircea Jurj, este pasionat de arta culinara și vine mereu cu idei noi, ceea ce dă un plus de ingeniozitate meniului și nenumărate recenzii excelente din partea oaspeților. Derulează în jos
Address
Strada Lucian Blaga 10, Alba Iulia 510149, România
Phone
0731 303 657, 0258 814 034
Derulează în jos

Vila Preciosa – o experiență la superlativ

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi a venit rândul poveștii „Vila Preciosa“.

Vila Preciosa și-a deschis porțile în august 2008 și este situată într-o zonă liniștită din centrul vechi al orașului, pe strada Lucian Blaga nr 10. Aici l-am întâlnit pe Ciprian Moldovan, managerul Vilei Preciosa, care a avut amabilitatea să îmi prezinte povestea de succes a acestei afaceri din domeniul ospitalității.

Ce este deosebit la Vila Preciosa?

“În primul rând dorim să oferim servicii de calitate oaspeților noștri, și nu doar calitate în ceea ce înseamna serviciile, ci și în ceea ce înseamnă preparatele, partea de cazare și tot ceea ce înseamna Vila Preciosa.”  – Ciprian Moldovan

Vila Preciosa pune la dispoziția oaspeților un salon-restaurant elegant, cu capacitate de 50 locuri, un salon de protocol privat, o terasă interioară care gazduiește cafeneaua, o grădină de vară cu bar, grill si cuptor de pizza pe lemne, unde se prepara specialități la grătar și pizza, deschisă din luna mai, pana la sfârșitul lunii septembrie, cu o capacitate de 60- 70 locuri, la subsolul clădirii se află crama, decorată în stil rustic, iar la mansardă se află sala de conferințe, dotată cu echipamente performante, cu o capacitate de 30 de locuri.

Serviciile ireproșabile și calitatea sunt principalele atribute când vine vorba despre Vila Preciosa, aceasta devenind, în timp, un reper în domeniul ospitalității din oraș și nu numai.

Cazarea la Vila Preciosa? 

Vila Preciosa are pregătite pentru oaspeți șapte camere, dotate la standard de patru stele, confortabile, spațioase și elegante, cu mobilier deosebit din lemn masiv, marmură și decorațiuni moderne în băi,mini-bar, TV LCD, sistem de climatizare, parcare supravegheata video, produse pentru toaletă, telefon, internet, servicii consierge si room- service. Accesul cu animale de companie nu este permis. Managerul vilei are o experiență acumulată în domeniul ospitalității în S.U.A., și crede că este esențial ca oaspeții să aibă experiența completă atunci când trec pragul Vilei Preciosa, , de aceea, dorește să se pună un accent deosebit pe savoarea produselor servite în restaurant, a serviciilor oferite și a menținerii standardului de calitate.

Ce puteți savura la Restaurantul Vila Preciosa? 

Restaurantul Vila Preciosa are specific internațional, cu servire a la carte, și o varietate de produse din pui, pește, vită, porc, paste, salate si grill. Bucatarul șef, Mircea Jurj, este pasionat de arta culinara și vine mereu cu idei noi, ceea ce dă un plus de ingeniozitate meniului și nenumărate recenzii excelente din partea oaspeților.  Vă prezint și câteva dintre recomandările Restaurantului Preciosa: medalion de curcan cu mascarpone, gorgonzola și dulceață de trandafiri, filet mignon in crustă de semințe și bacon, cu mix de legume fresh, medalioane de vită cu brânză brie și sparanghel, calamar umplut cu fructe de mare și desertul Preciosa.

Vila Preciosa, o afacere fructuoasă

Cei de la Vila Preciosa au în plan să se extindă în toamna acestui an, prin ridicarea unui nou corp de hotel care va avea 20 de camere de cazare, care va dispune și de apartamente.

Creșterea popularității orașului și, implicit, a numărului de turiști în ultimii ani au fost motivele principale care i-au încurajat pe cei de la Vila Preciosa sa extindă afacerea în viitor.

 

Program: non-stop

 

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil,  impulsionează și piața de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi, atât în zona de cafenele-baruri, cât și în cea a restaurantelor, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Tineri întorși din străinătate, cu idei și modele vest-europene, dar și oameni de afaceri, au început să parieze pe idei de nișă, contribuind astfel la dezvoltarea industriei locale de ospitalitate. Unele dintre localuri găzduiesc evenimente culturale, altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare.

 

Autor:  Raluca Krisbai

Foto: Sonia Gherman, Vila Preciosa


Parcare

Wi-Fi gratuit

Relaxare

Ambianţă placută

Recenzii

( 0 )
Număr de stele bazat pe 0 recenzii
Calitate
( 0 )
Localizare
( 0 )
Servicii
( 0 )
Preţuri
( 0 )
Ambianţă
( 0 )

Viziteaza Alba Iulia