Povești cu ospitalitate: Cofetăria Flavour Plus

Publicat în: 
9 septembrie 2018

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Ne-am propus să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi a venit rândul poveștii cofetăriei Flavour Plus.

Cofetăria Flavour Plus se află pe strada Regina Maria nr. 2, cu intrare de pe strada Teilor. Cofetăria s-a deschis în luna martie 2018, din dorința surorilor Izabella Kolozsvari și Melania Iuhos de a avea o afacere proprie. Izabella este de profesie economist iar Melania inginer, însă cele doua surori au decis să deschidă o cofetărie. Izabella mi-a povestit că totul a început la aniversarea fiicei sale de 1 an, atunci când nu a găsit nicio cofetărie care să facă un tot pe placul ei, astfel a decis să îl facă singură, în bucătăria proprie. Apropiații Izabellei au încurajat-o să transforme acest talent într-o mică afacere și a decis să se asocieze cu sora ei, astfel s-a născut Flavour Plus, o cofetărie mică, foarte colorată, cu un aer primitor.

Ce puteți savura la Flavour Plus? 

Izabella este specialista din spatele vitrinei, cea care face, în fiecare zi, deserturi delicioase. Ea a decis să aducă ceva nou în rândul cofetăriilor din oraș și să înlocuiască prăjiturile clasice cu brioșe, eclere rotunde, Pavlova sau tarte cu fructe. Un plus îl reprezintă posibilitatea de a comanda orice tip de prăjitura, tort, candy- bar pentru petreceri sau produse speciale.  Cofetăria Flavour Plus dorește să se adapteze cât mai bine nevoilor clienților și oferă posibilitatea de a plasa comenzi on-line pe site-ul cofetăriei, prin telefon, SMS sau WhatsApp.

Produsele de aici sunt mereu proaspete, făcute din ingrediente de cea mai bună calitate și după rețete originale. Izabella spune ca eclerul rotund , glazurat cu ciocolata albă, neagră sau roz și Pavlova cu vișine, fructe asortate și căpșuni, sunt vedetele cofetăriei. În vitrina Flavour Plus mai puteți găsi și o varietate de brioșe cu ciocolată și mentă, vanilie, căpșuni, pere, mere sau afine. Alături de o prăjitură savuroasă, aici puteți savura cafea, ceai sau băuturi răcoritoare

Cofetăria este o afacere de familie, administrată cu multă pasiune de către cele două surori. Ele spun ca Alba- Iulia este un oraș în continuă ascensiune din punct de vedere turistic și cu mult potențial în acest sens. În viitor proprietarele ar dori să extindă afacerea și sa deschidă un punct de lucru și în Cetatea Alba Carolina.

Cetatea Alba Carolina este locul de desfășurare a unui repertoriu cultural unic în peisajul orașelor din România care, inevitabil, impulsionează și piață de ospitalitate a orașului. Se deschid localuri noi: cafenele-baruri, restaurante, hoteluri, care se adresează unui public dinamic, dornic să exploreze posibilitățile pe care le oferă Alba Iulia. Unele dintre acestea găzduiesc evenimente culturale, iar altele oferă cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri sau pentru socializare. 

Autor:  Raluca Krisbai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram