Primaria Alba Iulia ar putea investi 2 milioane de euro in reabilitarea spatiilor din Cetate

Publicat în: 
28 decembrie 2014

Primaria din Alba Iulia ar putea reabilita spatiile interioare din Cetatea Alba Carolina in vederea inchirierii din fonduri proprii. Ar fi vorba de o investitie de aproximativ 2 milioane de euro pentru a reabilita spatiile pregatite pentru concesionare, iar contractele de inchiriere se vor acorda prin licitatie.

Primarul Mircea Hava a vorbit despre acest proiect la radio Unirea FM, precizand ca sumele pentru investitie - intre 1,8 si 2 milioane de euro ar putea veni chiar din fondurile Primariei si s-a declarat optimist in legatura cu amortizarea acestor investitii. Primarul a vorbit si despre planurile de a cere garantii potentialilor chiriasi, nu neaparat bani lichizi, insa masuri de siguranta pentru ca cei care obtin spatiile sa le mentina in cele mai bune conditii. Mircea Hava a declarat ca a luat in considerare si o colaborare cu potentiali investitori, dar a ajuns la concluzia ca cea mai rapida alternativa pentru pregatirea acestor spatii pentru inchiriere este folosirea fondurilor proprii ale Primariei. Acesta a mai declarat pentru radio Unirea FM:

"Vrem sa le refaca Primaria si sa le predea asa cum predai un apartament in chirie. Pentru ca ar incepe iar o batalie: de ce ai pus piatra, de ce ai pus gresie, de ce nu ai respectat proiectul. Plus ca, revenirea investitiei se face mult mai repede in momentul cand le dam in chirie."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram