Primaria Alba Iulia, premiata in a V-a editie a Galei Internationale a Premiilor de Excelenta DEMOS T.N.

Publicat în: 
20 aprilie 2015

Evenimentul a avut loc sambata, 4 aprilie, si a avut ca scop premierea excelentei in domenii precum cultura, educatie, sport, jurnalism, antreprenoriat, democratie, administratie, spiritualitate, romanism si ONG, existand inclusiv un premiu special pentru omul anului.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 5-a editie anul acesta, este o manifestare anuala dedicata personalitatilor si proiectelor cu rezultate de exceptie la nivel national. In cadrul Galei prezentate de Cristian Tabara, Primaria Alba Iulia a fost premiata la categoria administratie pentru un parcurs excelent in ultimii 5 ani si pentru modul in care orasul a reusit sa se reinventeze fara sa isi piarda valorile si identitatea.

Model de absorbtie a fondurilor europene, Alba Iulia este orasul care in ultimii 5 ani a atras de 5 ori mai multe fonduri europene decat bugetul anual propriu, cei 150 de milioane de euro fiind directionati catre revitalizarea simbolului orasului - Cetatea Alba Carolina.

"Primul lucru pentru care ne-am pregatit este viitorul val de fonduri europene" a declarat primarul Mircea Hava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram