Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Principele Nicolae al Romaniei a vizitat Alba Iulia pe bicicleta

Principele Nicolae al Romaniei a vizitat Alba Iulia pe bicicleta

Publicat în: 30 apr.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

In data de 25 aprilie, proiectul „Cartile copilariei pe bicicleta”, organizat in scop caritabil in beneficiul Asociatiei Curtea Veche si cu participarea Altetei Sale Regale – Principele Nicolae al Romaniei a ajuns si la Alba Iulia. Turul face parte dintr-o campanie de strangere de fonduri pentru donatii de carti catre copiii din mediile defavorizate din Romania.

Principele Nicolae al Romaniei a intrat in Alba Iulia pe bicicleta prin cartierul Barabant la ora 16:45, copiii prezenti putand castiga, daca raspundeau corect la anumite intrebari despre cartile clasice ale copilariei, ghiozdane complet echipate sau cinci biciclete.

In Alba Iulia, proiectul a fost organizat in colaborare cu Rotary Club Alba Iulia Novem si se bazeaza pe donatiile online si found raising pe site-ul oficial al proiectului: www.Asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.

Vizita Principelui Romaniei la Alba Iulia a reprezentat un moment important pentru promovarea turistica a orasului Alba Iulia, acesta facand parte dintre cele 10 orase care iau parte la acest proiect.

 

Sursa foto: casa-regala.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia