Principele Nicolae al Romaniei a vizitat Alba Iulia pe bicicleta

Publicat în: 
30 aprilie 2015

In data de 25 aprilie, proiectul "Cartile copilariei pe bicicleta", organizat in scop caritabil in beneficiul Asociatiei Curtea Veche si cu participarea Altetei Sale Regale - Principele Nicolae al Romaniei a ajuns si la Alba Iulia. Turul face parte dintr-o campanie de strangere de fonduri pentru donatii de carti catre copiii din mediile defavorizate din Romania.

Principele Nicolae al Romaniei a intrat in Alba Iulia pe bicicleta prin cartierul Barabant la ora 16:45, copiii prezenti putand castiga, daca raspundeau corect la anumite intrebari despre cartile clasice ale copilariei, ghiozdane complet echipate sau cinci biciclete.

In Alba Iulia, proiectul a fost organizat in colaborare cu Rotary Club Alba Iulia Novem si se bazeaza pe donatiile online si found raising pe site-ul oficial al proiectului: www.Asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta.

Vizita Principelui Romaniei la Alba Iulia a reprezentat un moment important pentru promovarea turistica a orasului Alba Iulia, acesta facand parte dintre cele 10 orase care iau parte la acest proiect.

 

Sursa foto: casa-regala.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram