S-a redeschis parcul de aventura Dynamis

Publicat în: 
24 aprilie 2015

Parcul de aventura amplasat pe Dealul Mamut, in zona impadurita a municipiului Alba Iulia, s-a redeschis odata cu sezonul cald si asteapta vizitatorii - atat copii cat si adulti - pentru o sesiune de aventura si miscare in aer liber.

Inaugurat in anul 2013, Parcul de aventura de pe Dealul Mamut se intinde pe 20.000 de metri patrati si este parte a proiectului "Retea interregionala de centre educationale" derulat de Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia si cofinantat prin "Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013" din Fondul Social European.

Tema parcului de aventura Dynamis este inspirata dupa celelalte parcuri de aventura de pe teritoriul intregii tari. Pe langa programul obisnuit al parcului, aici se deruleaza periodic ateliere educationale pentru copiii din centrele educationale.

Pentru turistii si albaiulienii dornici de aventura, parcul ofera o serie de elemente suspendate la nivelul copacilor, formate din cabluri, grinzi si corzi, pentru parcurgerea unui traseu fiind nevoie de echipament special. Bianca Marginean, coordonatorul Centrului de Training Dynamis a declarat:

"Parcul de Aventura Dynamis poate fi o alegere perfecta pentru cei care vor sa petreaca o zi in natura, incercand sa isi invinga temerile si sa faca miscare intr-un mod inedit. Parcul este folosit si pentru derularea unor ateliere educationale pentru copiii ocrotiti in reteaua sociala astfel incat, prin educatie nonformala, acestia sa fie ajutati sa isi dezvolte personalitatea, sa isi invinga anumite temeri si sa invete prin joc si aventura. In concluzie, Parcul de Aventura si Centrul de Training Dynamis pot insemna atat cursuri de training si invatare prin joc si aventura pentru copii, dar si sesiuni team building  pentru adulti."

Parcul de aventura va fi deschis zilnic intre orele 11:00 si 17:30, pe toata perioada lunilor aprilie si mai, urmand ca incepand cu luna iunie, programul sa fie extins cu o ora si jumatate, pana la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram