Șansa ta de a participa la un schimb intercultural!

Publicat în: 
13 iunie 2016

Dacă ai între 15 și 17 ani, ești vorbitor de limba engleză și ești dornic să îți petreci o parte din vacanța de vară în Irlanda de Nord, acum ai șansa să faci parte dintr-un proiect transnațional.

Primăria Municipiului Alba Iulia a câștigat un nou proiect Erasmus+, pe care îl va desfășura alături de partenerul său transnațional, REACH Across (Derry, Irlanda de Nord), în perioada vacanței de vară.

Proiectul P.L.A.C.E. va implica 2 grupuri de tineri (din localităţile Derry şi Alba Iulia) care vor participa în comun într-un program de activități și evenimente educative care se vor desfăşura în cele două ţări participante, în perioada vacanţei de vară 2016. Echipa tinerilor din Alba Iulia va participa la o vizită în localitatea Derry (Irlanda de Nord), în perioada 5-14 iulie, urmând ca în perioada 1-10 august, echipa tinerilor din Irlanda de Nord să viziteze Alba Iulia, tinerii români fiind de această dată gazde. Activităţile vizate vor încuraja cetățenia europeană activă, integrarea tinerilor, implicarea şi responsabilizarea acestora în viaţa comunităţii și încurajarea conștientizării diversității culturale.

Pentru constituirea echipei de tineri din Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia realizează o selecţie, în baza unor criterii ce vizează cunoaşterea limbii engleze şi rezultatele deosebite ale elevilor la învăţătură. În urma punctajului obţinut, se vor selecta 12 elevi (6 fete şi 6 băieți), iar rezultatul selecţiei va fi făcut public prin afişare în data de 21 iunie, în cadrul instituțiilor de învățământ participante, la sediul Inspectoratului Școlar Judeţean Alba, pe site-ul oficial al primăriei, pe pagina oficială de Facebook a municipiului (https://www.facebook.com/primariaalbaiulia), cât și pe pagina oficială de Facebook a proiectului (https://www.facebook.com/place2016albaiulia). În situația în care participanți selectați nu confirmă prezența până la data de 24 iunie, se vor selecta următorii participanți, în ordinea punctajului obținut.

DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE:

15 iunie 2016

AFIȘAREA REZULTATELOR:

21 iunie 2016

Pentru mai multe informații, vă așteptăm pe pagina oficială a proiectului:

https://www.facebook.com/place2016albaiulia

Te așteaptă o experiență unică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram