Saptamana “Scoala altfel” – Muzeul National al Unirii luat cu asalt de copii

Publicat în: 
18 aprilie 2015

Saptamana “Scoala altfel” a adus la Alba Iulia si la Muzeul National al Unirii 10.071 de elevi.  Acestia au avut parte de o surpriza din partea angajatiilor acestei institutii, ei pregatind un program special pentru cei mici.

Mai mult decat atat, programul Muzeului National al Unirii a fost prelungit pana la ora 19:00 (luni-vineri: 10:00-19:00), iar elevii au putut intra doi pe un singur bilet de 4 lei, prescolarii avand gratuitate.

Micutii au sosit din toate colturile tarii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Baia Mare, Targu-Jiu, Targoviste, Bistrita, Vatra Dornei sau alte localitati.

Programul ”Scoala altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun!” s-a desfasurat in perioada 6-10 aprilie 2015 si consta in derularea, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, intr-o saptamana din al doilea semestru scolar, a unui orar special format doar din activitati cu caracter non-formal.

Programul isi propune implicarea elevilor in activitati extracurriculare si extrascolare, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram