Sărbătoarea Muzicii: Primul festival din vara 2020, în Piaţa Cetăţii

Publicat în: 
17 iunie 2020

Ți-ai propus să ajungi la sfârșitul lunii iunie la Alba Iulia? Ai făcut o alegere bună. Te poți bucura un weekend întreg de muzică în Piaţa Cetăţii. 

26-28 iunie-e Sărbătoarea Muzicii, în Cetatea Alba Iulia.

Suneterapie: este conceptul prin care organizatorii ediției din 2020 a unuia dintre cele mai importante evenimente culturale - Sărbătoarea Muzicii - își propun să redea Cetății viața și atmosfera cu care și-a obișnuit vizitatorii.

Timp de 3 seri, muzica va fi din nou stăpâna Cetății Alba Iulia, într-un eveniment neconvențional, prin modul în care este organizat, într-un context general delicat.

Pianul, harpa, clarinetul sau vioara, în general instrumentele clasice, vor fi vedetele din aceasta ediție, cu totul specială, a Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia.

Participarea publicului este, ca întotdeauna, gratuită, însă numărul de spectatori este limitat la numărul de scaune disponibile în Piața Cetății, într-un perimetru strict delimitat și securizat.

Administraţia locală din Alba Iulia a renunțat la majoritatea evenimentelor programate pentru 2020, pentru a susține lupta #antiCovid19. Au fost scoase din calendar, deși erau cele mai populare, cele care presupuneau un număr mult prea mare de participanți, public și artiști.

Sărbătoarea Muzicii este însă un caz fericit, pentru că permite organizarea în condiții totale de siguranță și cu respectarea tuturor normelor de distanțare socială și sanitare.

Programul evenimentului:

Vineri, 26 iunie 2020

20:30 - 21:30

Recital "Muse Quartet"

Sâmbătă, 27 iunie 2020

19:30 - 20:30

O harpă de poveste - recital harpă, clarinet, pian

20:30 - 21:30

Recital Alexandra Ușurelu

Duminică, 28 iunie 2020

19:30 - 20:30

Pianul călător: Beethoven 250 - recital pian

20:30 - 21:30

Recital Paula Seling

Foto deschidere articol: Florin Duţulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram