Seara de muzica folk pe 30 ianuarie in Alba Iulia

Publicat în: 
28 ianuarie 2015

Albaiulienii si turistii din oras sunt invitati pe final de ianuarie sa sarbatoreasca ultimul weekend din prima luna a lui 2015 cu o seara de muzica folk. "Varstele Scenei" este numele evenimentului ce va avea loc vineri, 30 ianuarie, spectacol organizat de Centrul de Cultura "Augustin Bena" si Teatrul de Papusi "Prichindel".

Evenimentul va incepe la ora 18:00 si este gazduit de Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia. Iubitorii de muzica folk sunt asteptati sa petreaca o seara de relaxare si muzica de cea mai buna calitate impreuna cu grupurile "MixRitm", "Primavera", "Generatia Folk", Vali Serban si Scoala de Muzica, dar si solistii Marinela Popa, Daniel Avram, Madalina Amon sau Tudor Dragos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram