Serbările Timișoreana

Publicat în: 
28 august 2015

In perioada 29-30 august, atat albaiulienii, cat si vizitatorii orasului, au ocazia sa se bucure de muzica si sa savureze bere proaspata si rece in cadrul ultimei editii a Serbarilor Timisoreana din acest an. Evenimentul are loc in Cetatea Alba Carolina, atmosfera de sarbatoare urmand sa fie asigurata de catre artisti precum Cargo si Mihai Margineanu, dar si de catre artisti locali.

Spectatorii se pot bucura, chiar in centrul orasului Alba Iulia, de muzica buna, concursuri, standuri cu suveniruri, fotografii si multa voie buna.

Ansamblul Alba Carolina va deschide festivalul in prima zi, 29 august, iar Mihai Margineanu va sustine, in aceeasi seara, un concert pentru a le oferi celor prezenti un spectacol de neuitat. Atmosfera de sarbatoare va fi completata de bere rece, gratare si concursuri cu premii speciale.

A doua zi a Serbarilor Timisoreana va fi dedicata muzicii populare traditionale, prin spectacolul sustinut de catre Ansamblul Padureanca. Festivalul se va incheia cu un moment special, concertul aniversar al celor de la Cargo, care vor sarbatori 30 de ani de activitate.

’’Serbarile Timisoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi si un mod prin care ajungem si mai aproape de consumatori. Ii asteptam cu drag pe locuitorii orasului Alba Iulia sa se bucure de aceste doua zile de vara cu bere buna si multa veselie la ultima editie a Serbarilor Timisoreana din acest an. Le-am pregatit o multime de surprize: de la concursurile amuzante si standurile speciale, pana la mancarea traditionala alaturi de berea intotdeauna proaspata si rece,” a declarat un reprezentant al Timisoreana pentru un site de stiri locale din Alba Iulia.

Accesul in zona festivalului se va face incepand cu ora 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram