Sezonul de inchiriat biciclete s-a incheiat la sfarsitul lui octombrie

Publicat în: 
4 noiembrie 2014

Centrul de inchirieri biciclete "I’Velo" din Alba Iulia deschis pe toata perioada sezonului estival se inchide odata cu venirea vremii reci, lasand turistii si albaiulienii cu singura optiune, aceea de a inchiria biciclete online daca se simt tentati de o plimbare in aer liber.

I’Velo, centru cu 70 de biciclete in Parcul Unirii

Reprezentantii centrului de inchiriere biciclete "I’Velo", un proiect realizat de catre Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank, considera ca pentru anul 2014 initiativa a fost un real succes, cu peste 7000 de inchirieri in cele 192 de zile de functionare. Nu doar albaiulienii s-au aratat interesati, ci si turistii, tinerii sub 16 ani si pensionarii beneficiind de gratuitate pe intreaga perioada a sezonului estival in baza talonului de pensie sau a carnetului de elev.

Pentru restul doritorilor tarifele de inchiriere pornesc de la 4 lei pe ora pana la 15 lei pentru 24 de ore si sunt in continuare valabile pe site-ul www.ivelo.ro unde se pot inchiria biciclete inclusiv in sezonul rece.

"I’Velo" este unul dintre proiectele de bike-sharing din Romania care are ca scop incurajarea turistilor si locuitorilor centrelor urbane sa vada bicicletele ca o alternativa de transport excelenta atat din punct de vedere al impactului asupra mediului cat si al importantei miscarii pentru sanatate.

Alba Iulia se afla in topul principalelor orase din Romania care au imbratisat astfel de initiative, administratia locala lucrand in parteneriat cu numeroase asociatii pentru introducerea si prezentarea metodelor de transport alternativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram