Spectacole cu artiști de top în Piața Cetății

Publicat în: 
20 iunie 2017

Ți-ai propus să ajungi la sfârșitul lunii iunie la Alba Iulia? Ai făcut o alegere bună. Te poți bucura un weekend întreg de concerte cu artiști de top.

23-25 iunie-e Sărbătoarea Muzicii, în Cetatea Alba Carolina. Evenimentul, marca Primăria Municipiului Alba Iulia, este gândit ca un festival de weekend, în care genuri muzicale non-comerciale să contribuie activ la educarea gusturilor muzicale ale localnicilor și turiștilor.

Sarbatorea Muzicii (1)

Altfel spus, promovarea muzicii de calitate, a artiștilor și valorilor din domeniu. La ediția din acest an, este propusă o forumulă artistică cu elemente diferite, dar inseparabile ca dinamică şi scop, parte a celui mai mare eveniment internaţional prin care se celebrează muzica la nivel international.

Muzica românească cu elemente tradiționale și spirituale cu tot ce are ea mai bun și mai pur va anima Cetatea Alba Carolina, pe 23 iunie. „Ciocârlia reloaded” este spectacolul care va deschide cele trei zile de festival din Piața Cetății.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor fi concerte extraordinare pe ritmuri de vals cu Filarmonica de Stat a Republicii Moldova şi compozitorul Eugen Doga, cel care a compus „Dulcea și tandra mea fiară” calificat drept „Valsul secolului“.

Cei care vor ajunge în cea de-a treia zi a Sărbătorii în Piața Cetății vor avea parte de două concerte eveniment. Unul va fi susținut de COMPACT, o legendă a rock-ului românesc, iar cel de-al doilea de SMOKIE, una dintre cele mai longevive trupe din show-bizz-ul international.

Considerăm că sunt suficiente motive care să vă îndemne să nu ratați spectacolele din Piața Cetății. În plus, accesul este gratuit.Ne vedem în Piața Cetății, locul unde muzica se aude cel mai bine!

Sarbatorea Muzicii (9)

Programul complet al Sărbătorii Muzicii în Cetatea Alba Carolina, îl aveți mai jos:

23 iunie, ora 20.00– „Ciocârlia Reloaded”, cu trupa Amadeus / Oana Lianu, fluier, caval, nai, ocarină, voce / Ionel Drăghici, țambal / Marius Vernescu, pian, keyboard / Daniel Manasi, vioară / Jezebel, voce / Mircea Baniciu, voce, chitară semiacustică / Ovidiu Lipan Țăndărică, toacă, tobe, darbuca / Nicu Patoi, chitară electrică / Ioji Kappl, chitară bas.

24 iunie, ora 10:00 -“Căsuța cu povești muzicale” (operă pentru copii): Fata Babei și Fata Moșneagului, Motanul Încălțat, Peter Pan

ora 18:00- “Tango în cetate”, cu Analia Selis, Răzvan Suma, Mariano Castro, Omar Massa, Rafael Butaru.

ora 20:00-“Valsul secolului”, cu Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat a Republicii Moldova și participarea extraordinară a compozitorului Eugen Doga.

25 iunie, ora 19:00 - Concert COMPACT

ora 20:00 - Concert SMOKIE

Foto: Atmosferă în Piața Cetății la edițiile anterioare/Sursa: Ionuț Văidean

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram