Stagiunea cu Skepsis 2016 – programul de toamna

Publicat în: 
4 octombrie 2016

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2016 continua in aceasta toamna cu spectacole de sala. Din program nu lipsesc spectacole de comedie, de teatru absurd sau teatru de mister, pregatite dupa reteta cu Skepsis si menite sa provoace publicul la intalnirea emotionala autentica pe care arta dramatica o cultiva.

Astfel, vineri, 07.10.2016, ora 20.00, va invitam la spectacolul “URSUL”, după Anton Pavlovici Cehov (17/29 ianuarie 1860, d. 2/15 iulie 1904) - prozator si dramaturg rus, exponent al realismului in arta dramatica. Operele sale surpind cu o finete si profunzime sclipitoare zbuciumul sufletesc al omului, conflictele interioare, fragilitatea fiintei, oferind ironii subtile adresate societatii ruse de la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX.

“URSUL” este una din peisele intr-un singur act ale autorului, bazata pe o intriga simpla, insa a carei tema o face actuala oricarei generatii - vesnicul conflict dintre barbat si femeie. Tamara, o tanara vaduva, plange moartea sotului sau si se inchide in casa pentru totdeauna, refuzand sa primeasca vizite sau sa vada pe altcineva decat pe servitorii care o inconjoara. Dar iata ca într-o zi cineva ii bate cu badaranie la usa… iar ceea ce urmeaza nu e chiar pe placul coniţei…

foto-1

Biletele, 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari) se pot gasi la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor Alba Iulia, începând de miercuri, 05.10.2016 - fondurile obtinute astfel vor fi investite in reeditarea proiectului pentru anul urmator.

Spectacolul este realizat in cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016. Proiectul este desfasurat in perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazandu-se pe motivarea acestuia de a se implica in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului si de a participa la viata sa socioculturala. Prin acest proiect compania de teatru Skepsis pregateste si ofera publicului albaiulian o serie de spectacole de divertisment si teatru.

Parteneri: Primaria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia; Fundatia “Inter-Art” Aiud; Muzeul National al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Pentru a fi la curent cu activitatile si programele cu Skepsis, puteti accesa pagina facebook https://www.facebook.com/skepsis2002/.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram