Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Stefan Hrusca vine sa colinde la Alba Iulia pe 16 Decembrie

Stefan Hrusca vine sa colinde la Alba Iulia pe 16 Decembrie

Publicat în: 29 nov.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Atmosfera de sarbatoare din Alba Iulia al carui ton va fi dat de Ziua Nationala pe 1 decembrie cand se aprind luminile de Craciun in Cetate va fi continuata cu o serie de evenimente pe sufletul celor care traiesc sarbatorile de iarna la intensitate maxima. Stefan Hrusca, supranumit „Dascalul Colindelor”, porneste intr-un turneu de peste 20 de orase din intreaga tara si se opreste la Alba Iulia pe 16 Decembrie.

Concert de colinde la Casa de Cultura a Sindicatelor

Marele maestru vine la Alba Iulia cu colinde ce fac deja parte integrala din traditia sarbatorilor de iarna in Romania. „Aseara pe-nserate”, „Linu-i lin” sau „Afara ninge linistit” sunt doar cateva dintre colindele cu care Stefan Hrusca va aduce sarbatorile in inima albaiulienilor si a turistilor aflati in oras cu ocazia acestui eveniment.

Concertul se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia incepand cu ora 17:00, pe data de 16 decembrie, intr-o marti.

Prin colindele sale, Stefan Hrusca, care face anual turnee nationale in preajma sarbatorilor de Craciun, urmareste sa readuca valorile traditionale si adevarata emotie a sarbatorilor de Craciun in inimile romanilor de pretutindeni.

Se asteapta ca albaiulienii sa intampine cu entuziasm acest eveniment, cel ce face mare cinste colindului, unul dintre cele mai frumoase obiceiuri traditionale romanesti. „Mergeti si colindati neamurile… macar parintii” indeamna Stefan Hrusca in cadrul concertelor sale anuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia