Stefan Hrusca vine sa colinde la Alba Iulia pe 16 Decembrie

Publicat în: 
29 noiembrie 2014

Atmosfera de sarbatoare din Alba Iulia al carui ton va fi dat de Ziua Nationala pe 1 decembrie cand se aprind luminile de Craciun in Cetate va fi continuata cu o serie de evenimente pe sufletul celor care traiesc sarbatorile de iarna la intensitate maxima. Stefan Hrusca, supranumit "Dascalul Colindelor", porneste intr-un turneu de peste 20 de orase din intreaga tara si se opreste la Alba Iulia pe 16 Decembrie.

Concert de colinde la Casa de Cultura a Sindicatelor

Marele maestru vine la Alba Iulia cu colinde ce fac deja parte integrala din traditia sarbatorilor de iarna in Romania. "Aseara pe-nserate", "Linu-i lin" sau "Afara ninge linistit" sunt doar cateva dintre colindele cu care Stefan Hrusca va aduce sarbatorile in inima albaiulienilor si a turistilor aflati in oras cu ocazia acestui eveniment.

Concertul se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia incepand cu ora 17:00, pe data de 16 decembrie, intr-o marti.

Prin colindele sale, Stefan Hrusca, care face anual turnee nationale in preajma sarbatorilor de Craciun, urmareste sa readuca valorile traditionale si adevarata emotie a sarbatorilor de Craciun in inimile romanilor de pretutindeni.

Se asteapta ca albaiulienii sa intampine cu entuziasm acest eveniment, cel ce face mare cinste colindului, unul dintre cele mai frumoase obiceiuri traditionale romanesti. "Mergeti si colindati neamurile... macar parintii" indeamna Stefan Hrusca in cadrul concertelor sale anuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram