Strazile din cartierul Partos, modernizate pe 2,5 milioane de lei

Publicat în: 
12 septembrie 2014

Vara aceasta au fost finalizate lucrarile de modernizare pe strazile din cartierul Partos. Accentul s-a pus inclusiv pe amenajare pentru evacuarea apelor pluviale in vederea evitarii inundatiilor. Lucrarile au fost realizate de Elis Pavaje in cadrul unui lot mai mare de licitatii castigate pentru proiecte de modernizare in cartierele din Alba Iulia. Receptia a fost facuta de catre primarul Mircea Hava si directorul Directiei Tehnice a Primariei Alba Iulia, Silvia Moldovan.

Puturi absorbante, indicatoare de semnalizare rutiere si strazi noi in cartierul Partos

Lucrarile de modernizare a carosabilului din zona Cartierului Partos sunt ultima parte a unei initiative de amploare care a vizat un numar de zone din municipiul Alba Iulia inclusiv 22 de strazi in Micesti, 10 strazi in Oarda si 14 strazi in Barabant. Odata cu receptia lucrarilor din cartierul Partos, in vara aceasta firma Elis Pavaje si-a incheiat contractul cu Primaria Alba Iulia.

Lucrarile au fost demarate in noiembrie 2014 si finalizate in iunie 2014 pe strazile Dacilor, Digului, Ana Ipatescu, 11 iunie, Lupa Capitolina, Liliacului si Gemenilor pentru o lungime totala de 2757 metri liniari.

Tot in cadrul proiectului au fost instalate si canale tehnice subterane pentru modernizarea retelei edilitare, in lungime totala de 5500 metri liniari.

S-a tinut cont ca partea destinata circulatiei auto sa fie de minim 4,50 metri pe toate strazile unde s-au efectuat lucrari, iar strazile si trotuarele au fost realizate din pavele de beton vibropresat.

S-au amplasat inclusiv indicatoare de semnalizare rutiera si au fost marcate trecerile de pietoni si axul strazilor pentru siguranta circulatiei pietonale.

In total, pentru suprafata amenajata in cartier, valoarea executiei a fost de aproape 2,6 milioane de lei. Aceasta suma reprezinta putin mai mult de o zecime din suma totala a contractului castigat prin licitatie de firma Elis Pavaje in luna octombrie 2013. Suma totala pentru cele 4 loturi din cartierele Micesti, Barbant, Orda si Partos a fost de 20.748.609, 54 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram