Târg de carte pentru copii

Publicat în: 
7 octombrie 2019

Evenimentul pune în valoare importanța lecturii încă de la vârste fragede, precum și cărțile de calitate, ce au puterea de a dezvolta creativititatea, imaginația, gândirea critică, libertatea de exprimare și încrederea în sine. Participarea este gratuită.

Organizatorii își propun să transforme Alba Iulia în Capitala Micilor Cititori. Pe perioada celor trei zile de târg, vor fi prezente în fața publicului cărți ce merită să întregească biblioteca fiecăruia, cărți recomandate de marea comunitate a părinților ce înțeleg importanța lecturii in viața copiilor.

Locul evenimentului: Muzeul Național al Unirii

Programul Târgului:

vineri: între orele 15:00-20:00

sâmbătă: între orele 10:00-20:00

duminică:  între orele 10:00-20:00

Muzeul Național al Unirii va găzdui atât expoziția cu vânzare a celor mai bune titluri editoriale, precum si lansări de carte, întâlnirile cu invitați speciali, precum renumita Prințesa Urbană (Ioana Chicet-Macoveiciuc), teatru de păpuși pentru copii, ateliere creative, atelier de înțelegere a cititului, dar și cercuri de ecologie.

Programul complet al evenimentului

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram