Targul de carte „Alba Transilvana” sarbatoreste a 9-a editie!

Precum ne-a obisnuit, odata cu apropierea verii, Alba Iulia imbraca straie de sarbatoare cu evenimente saptamanale si multe motive de bucurie pentru toate varstele si preferintele. Intre acestea, unul dintre evenimentele care se face tot mai remarcat de la an la an este Targul de Carte „Alba Transilvana”. Este cel mai important eveniment dedicat cartii in Alba Iulia si unul dintre cele mai reprezentative din Transilvania.

Ca si editiile precedente, si cea de-a 9-a editie ii asteapta pe iubitorii de lectura cu o paleta larga de evenimente. Discounturi substantiale, o selectie generoasa de titluri recent scoase de sub tipar, lansari de carte, intalniri, dezbateri si interviuri cu perosonalitati culturale sunt doar cateva dintre ingredientele care vor starni pofta lecturii.

De vineri, 20 mai, pana duminica, 22 mai, cele mai importante edituri va vor asteapta la Casa de Cultura a Sindicatelor si, asa cum promite si motto-ul evenimentului, timp de trei zile, miile de titluri de carte ii vor cuceri si pe cei mai pretentiosi cititori.

Cat despre programul evenimentului, acesta arata in felul urmator:

Vineri, 20 mai: 10 - 20

Sambata, 21 mai: 10 - 20

Duminica, 22 mai: 10 – 19

Pentru mai multe detalii, Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga” Alba va invita sa consultati site-ul dedicat evenimentului: www.albatransilvana.ro.

Sursa foto: Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga” Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram