„VOICES” - festivalul national concurs de muzica usoara pentru tineri si studenti

Publicat în: 
30 mai 2016

In perioada 2-3 iunie, Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia si Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza a IV-a editie a festivalului-concurs de muzica usoara „Voices”, adresat tinerilor si studentilor din toata tara.

Este singurul festival de gen din tara, concursul promovand cele mai bune voci ale tinerilor si studentilor din centrele universitare nationale. Juriul va fi prezidat de compozitorul si dirijorul Viorel Gavrila, iar concursul va fi prezentat de Andreea Bogdan si Dan Lungu. Mai mult, farmecul festivalului va fi sporit de recitalul artistei Nico si concertul sustinut de Dan Helciug & Spitalul de Urgenta.

Joi si vineri seara, incepand cu orele 20:00, iubitorii de muzica usoara sunt asteptati sa asculte voci de invidiat si piese mult indragite. Va fi multa muzica si distractie, iar intrarea este libera in ambele seri.

Premiile Concursului National de Muzica Usoara pentru tineri si studenti „Voices”, editia a IV-a, constau in trofeul in valoare de 2000 lei, Locul I – 700 lei, Locul II – 500 lei si Locul III – 300 lei.

PROGRAM:

  • JOI, 2 IUNIE, ora 20:00

PUB SKIT 77  

Concurs national de interpretare muzica usoara pentru tineri si studenti

Recital Gabriel Cindea, castigatorul editiei 2015

Recital Nico

  • VINERI, 3 IUNIE, ora 20:00

MIRA SUMMER - Santurile Cetatii

DJ-SET - MOVING ELEMENTS

Gala Laureatilor

Concert Dan Helciug & Spitalul de Urgenta

 

Sursa imaginii: www.ccs-alba.ro/festivalului-national-voices/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram