Voteaza cel mai frumos eveniment din Alba Iulia in 2014!

Publicat în: 
5 februarie 2015

Cu ajutorul platformei de socializare Facebook, Primaria Alba Iulia a lansat la inceputul anului 2015 un sondaj prin care spera sa isi faca o idee clara in legatura cu tipul de evenimente pe care albaiulienii si turistii doresc sa le vada mai des in Cetate.

Anul 2014 a fost marcat de o serie de evenimente ce au avut ca scop animarea Cetatii si atragerea turistilor in Cealalta Capitala pentru a exploata la maxim potentialul turistic al acestei zone de poveste pentru albaiulieni, proaspat restaurata.

Sondajul de opinie ce poate fi completat direct pe Facebook, prin pagina dedicata aplicatiei, listeaza cele mai importante evenimente din anul 2014 organizate in oras, alaturi de poze reprezentative. Participantii la sondaj pot alege dintre Alba Iulia City Race, Festivalul roman Apulum, Alba Fest, Sarbatoarea Muzicii, Feeric Fashion Days, Simfonia Focului, Rowmania, Expozitia Chinologica Internationala, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music & Film Festival, Sarbatoarea Incoronarii de la Alba Iulia, Festival de Romania, Spectacolele de weekend.

Sondajul este deschis in continuare pentru votare aici, iar cei interesati pot alege minim un festival, dar pot opta si pentru mai multe festivaluri de care s-au declarat impresionati, avand inclusiv optiunea de a mentiona alte evenimente nelistate.

Dupa doar o zi de vot, rezultatele prezentau pareri relativ echilibrate cu Sarbatoarea Muzicii, Spectacolele de weekend, Festivalul Roman Apulum, Alba Fest si Alba Iulia Music & Film Fest pe primele locuri, cu procente intre 14% si 10%. Dintre cei care si-au exprimat optiunile in prima zi de vot, cei mai putini au votat pentru evenimentele sportive precum Alba Iulia City Race (1%) sau Rowmania (3%). Nici Sarbatoarea Incoronarii sau Expozitia Chinologica nu s-au bucurat de prea multa popularitate, cumuland doar 3% si respectiv 4% din voturile exprimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram