12 - 14 august: Targ de Antichitati si Handmade, la Alba Mall

Publicat în: 
12 august 2016

Complexul Comercial Alba Mall va invita la finalul saptamanii, la o noua editie a Targului de Antichitati si Handmade. Colectionari si comercianti de produse lucrate manual si de anticariat, veniti din toata tara, vor pune in vanzare cele mai rare piese, destinate deopotriva colectionarilor si iubitorilor de frumos.

Somptoase piese de mobilier, bijuteri vintage elegante, carte veche, decoratiuni si articole de colectie sunt vedetele complexului comercial albaiulian la finalul acestei saptamani. Vizitatorii vor putea sa-si completeze cele mai variate colectii cu ceasuri unicat, monede, timbre, picturi sau fotografii vechi, ori pur si simplu sa se delecteze admirand exponate inedite.

Targul se va desfasura de vineri, 12 august, pana duminica, 14 august, deschiderea evenimentului avand loc vineri, incepand cu ora 10.00.

 

Sursa foto: emanueldragusin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram