38 zile de promovare a judetului Alba se finalizeaza cu Evenimentul „Zig Zag prin Alba”!

Publicat în: 
13 septembrie 2016

Asociatia Zig Zag prin Romania, finalizeaza promovarea la nivel turistic si educational a judetului Alba.

Unde? La Muzeul Principia, din Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia.  Cum? Prin evenimentul Zig Zag prin Alba, joi 15 septemprie 2016.

Scopul întalnirii este prezentarea rezultatelor de promovare a judetului #15 din calatoria de 5 ani prin toata tara, numita „Zig Zag prin Romania”.

Judetul Alba are noi materiale de promovare turistica si educationala!

La acest eveniment, membrii asociatiei Zig Zag prin Romania (zig zagari) vor face publice rezultatele activitatii lor, in judetul Alba:  hyperlapseul (clipul de prezentare) si cartea „Zig Zag prin Alba”.

De asemenea, in program sunt incluse: prezentarea proiectelor judetene in domeniile turismului si educatiei non-formale, informatii despre obiectivele turistice interesante ale judetului, exemple de buna practica,  in turismul si educatia din judetul Alba, povesti si intamplari reale ale echipei Zig Zag prin Romania, in timpul sederii de 38 de zile, sesiune de networking si schimb de contacte, la finalul intalnirii.

Evenimentul Zig Zag prin Alba are loc joi, 15 septembrie 2016, la ora 18:15, la Muzeul Principia, din Cetatea Alba Carolina. Intrarea este gratuita.

Afla mai multe detalii despre eveniment si participare aici!

Despre  Zig Zag prin Romania

Asociatia Zig Zag prin Romania este formata dintr-o echipa de tineri din regiunea Moldovei, care si-au propus sa calatoreasca prin toata tara timp de 5 ani. Acestia isi vor dedica aproximativ 45 de zile de vizita, pentru fiecare judet. Scopul proiectului este de a surprinde unicitatea locurilor vizitate si povestile de viata ale romanilor autentici pentru a crea cea mai frumoasa carte de vizita a Romaniei. Ce fel de tara isi imagineaza tinerii din echipa Zig Zag? Una in care oamenii isi redescopera identitatea, isi transmit valorile si imbratiseaza evolutia!

Cum se realizeaza, concret, acest vis?

Activitatea de promovare turistica si educationala marca Zig Zag prin Romania se materializeaza prin: hyperlapse-uri, video-uri, fotografii, carti, articole si evenimente, toate acestea fiind create personalizat, pentru fiecare judet in parte.

Deviza Zig Zag prin Romania este „Uimeste-ma povestind, descopera-ma calatorind!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram