Alba Iulia a fost premiata la Gala Turismului FTV

Publicat în: 
21 martie 2015

La cea de-a 5 editie a Galei Turismului, Cetatea Alba Carolina a reusit sa atraga un nou premiu ce vine in urma unei serii de multe alte mentiuni si titluri primite de catre municipiul Alba Iulia pentru eforturile de revitalizare si repunere in valoare a unuia dintre cele mai apreciate obiective turistice din Romania ultimilor ani.

Festivitatea, organizata de Fashion TV in colaborare cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, promoveaza companii, institutii si organizatii care se implica in domeniul promovarii turistice.

Editia din 2015 a galei a avut ca invitat special un nume cu rezonanta in industria turistica, dezvoltatorul F.Destination, Michael Adam.

Alba Iulia s-a facut remarcata pe nisa turistica inca de la prima editie a Festivalului Feeric Fashion Days si anul acesta a primit un nou premiu la ceremonia ce a avut loc in Bucuresti. Reprezentantul municipiului Alba Iulia la Gala Turismului FTV, city managerul Nicolaie Moldovan declara:

"Dezvoltarea turismului inseamna implicarea tuturor resurselor si a intregii comunitati in antrenarea unor mecanisme care sa transforme interesul turistic in beneficii directe. Cu toate ca, la inceput de drum, etapele sunt lente si asteptarile mari, Alba Iulia reuseste sa exemplifice si sa confirme ca este pe drumul cel bun. Fie ca vorbim de festivaluri si evenimente, fie ca vorbim de centre de informare sau strategii de promovare."

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia a declarat si el:

"Ma bucura, imi creste inima de-a dreptul ori de cate ori aud sau vad scris Alba Iulia, oriunde. Asta inseamna ca eforturile de promovare se vad, se simt si nu ma indoiesc, se vor traduce in turisti si, implicit, in cresterea Cetatii, ca obiectiv turistic. Aceasta distinctie este inca o confirmare ca suntem pe drumul corect si ca turismul e sansa noastra de a iesi in lume. Sigur, nu putem trai din premii dar, la nivelul de dinamica de astazi a industriei turistice, orice semn de recunoastere e o bila alba, care ne da impulsul necesar sa mergem mai departe."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram