Alba Iulia a fost prezenta la Targul International de turism din Berlin

Publicat în: 
20 martie 2015

Primavara aceasta, municipalitatea Alba Iulia a participat la o serie de targuri de turism internationale, inclusiv ITB (Targul International de Turism din Berlin), in cadrul caruia au fost prezenti expozanti din 186 de tari. Targul a fost realizat pe o suprafata de 160.000 de metri patrati si a avut un numar record de turisti din intreaga lume, peste 200.000.

Alba Iulia a fost prezenta alaturi de alti 10.000 de expozanti din 186 de tari la cea de-a 49 editie a ITB, considerat de multi ca fiind cel mai important targ de turism din lume. Obtinerea unui stand la evenimentul de renume international a fost posibila datorita faptului ca Cetatea Alba Carolina a fost selectata de catre Autoritatea Nationala de Turism pentru a fi unul dintre reprezentatii Romaniei in cadrul ITB. Pe perioada de desfasurare a targului, Alba Iulia a avut ocazia sa participe la cele doua zile destinate exclusiv expozantilor, in care temele abordate au fost aplicatiile turistice si platformele web, produsele turistice sustenabile si sustinerea turismului prin valorificarea siturilor istorice.

In seara de 4 martie, standul Romaniei a organizat o serata romaneasca in cadrul careia reprezentatii Alba Iulia au avut ocazia sa se intalneasca si sa discute direct cu agentiile interesate de includerea municipiului Alba Iulia pe lista de localitati promovate.

In urma targului de turism de la Berlin, doua agentii de turism, ambele cu experienta de peste 15 ani, au decis sa includa Alba Iulia in traseele pe care le ofera turistilor germani in Romania, urmand ca primul grup de turisti sa ajunga pe aceasta cale in Cetatea Alba Carolina la inceputul lunii iunie 2015.

 

Sursa foto: proalba.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram