Alba Iulia in top 10 destinatii turistice de exceptie din Romania, prezentat pe Travelocafe.com

Alba Iulia a aparut in topul Travelocafe, blog de turism in limba engleza dedicat celor mai impresionante 10 destinatii turistice din Romania, o tara pe care autorul o numeste "de o frumusete unica, dar mult prea putin cunoscuta". Pentru ca este de parere ca Romania are potential imens din punct de vedere turistic, autorul blogului a realizat mai multe calatorii in tara, vizitand destul de multe locuri incat sa poata realiza un top cu cele mai impresionante, top in care Alba Iulia se afla in cap de lista.

Alba Iulia este prezentata pe Travelocafe drept "locul in care a inceput totul", cu referire la momentul Marii Uniri a Transilvaniei cu Romania. Ceea ce a impresionat autorul blogului atat de puternic incat sa adauge Alba Iulia la inceputul listei este Cetatea Alba Carolina, Citadela Habsburgica, cum este numita in text "una dintre cele mai impresionante din intreaga Europa", cu asezarea sa pe deal si panorama superba a zonei rurale pitoresti din jur.

Autorul topului considera Alba Iulia ca fiind unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania, care te intampina cu o multime de surprize placute. Cetatea este comparata cu un platou de film care are ca subiect zbuciumata istorie milenara a acestor locuri.

Sunt mentionate principalele obiective turistice si statuile din bronz care animeaza strazile, iar in incheiere autorul ii indeamna pe viitorii turisti sa nu piarda experienta extraordinara a schimbului de garzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram