Alba Iulia participa la CITY INVEST 2014 si cauta inclusiv investitii in turism

Publicat în: 
29 septembrie 2014

Alba Iulia va participa la CITY INVEST 2014 care are loc lunea aceasta, pe 29 septembrie, cu scopul de a atrage investitori privati pentru investitia in dezvoltarea turistica a orasului pe segmentele: hotelier, restaurante si divertisment.

CITY INVEST 2014, initiativa ajunsa la a doua editie

City Invest este un concept de eveniment care se dedica in principal deschiderii oportunitatii de comunicare intre edilii marilor orase si reprezentantii sectoarelor business care ar putea investi in dezvoltarea marilor centre metropolitane din tara. Pentru editia din 2014, CITY INVEST se va concentra pe strategiile de dezvoltarea turistica si modernizare pentru 3 dintre principalele municipii din Romania: Alba Iulia, Sfantu Gheorghe si Iasi.

Nicusor Moldovan reprezinta Alba Iulia la CITY INVEST 2014

City-managerul municipiului Alba Iulia Nicusor Moldovan reprezinta municipiul pentru editia de anul acesta a CITY INVEST. La discutii vor participa reprezentanti a 16 ambasade printre care Canada, Elvetia, Franta, Germania si Statele Unite, dar si reprezentanti ai unori mari companii de consultanta si ai mediului bancar. In total, evenimentul va strange peste 80 de participanti.

Alba Iulia se prezinta la evenimentul organizat in parteneriat cu SCA Bulboaca si Asociatii, SCA Ceparu si Irimia si CH2M Hill ce va avea loc in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Capitala cu scopul de a atrage investitori pentru dezvoltarea turistica si metropolitana a orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram