Alba Iulia targeteaza inclusiv turistii cu bani. La 2 km de oras va fi construit un teren de golf

Publicat în: 
2 ianuarie 2015

Locatia aleasa pentru viitorul teren de golf din imediata vecinatate a municipiului Alba Iulia se afla la 2 km de oras, pe lunca raului Mures.

O zona substantiala a terenului disponibil in satul Teleac urmeaza sa fie transformata in zona de agrement pentru sport si relaxare. In avizul Agentiei de Protectie a Mediului Alba in legatura cu proiectul se mentioneaza:

"In zona propusa pentru dezvoltarea investitiei exista riscul de inundatii, fapt care a generat realizarea unui studiu de inundabilitate si evidentierea unor recomandari specifice pentru ameliorarea acestui tip de risc natural si de asemenea exista partial obiective facand parte din fosta ferma agrozootehnica Teleac."

Terenul de golf ar urma sa fie amenajat intr-o zona de pasune intre raul Mures si satul Teleac, zona in care planul urbanistic prevede deja viitoarele planuri. Zona de agrement urmeaza sa fie impartita pe trei subzone functionale astfel: teren de golf, institutii si servicii si zona verde de pe malul raului. Cladirile existente in zona apartinand fostei ferme zootehnice vor fi reabilitate cu aceasta ocazie.

Terenul de golf de langa Alba Iulia va fi al doilea din judet, in Alba existand deja un teren de golf considerat cel mai apreciat din tara, la Pianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram