Curiozităţi

Acasă / Promovare în videoclipul trupei Voltaj

Promovare în videoclipul trupei Voltaj

Publicat în: 23 iul.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Alba Iulia, Timisoara, Clujul, Transfagarasanul, salina de la Turda sau castelul Corvinilor sunt doar cateva dintre locatiile in care s-au desfasurat filmarile noului videoclip.

Alba Iulia este un punct de referinta pentru istoria romaneasca, dar si un loc turistic din ce in ce mai promovat in Romania, dovada fiind faptul ca frumusetea orasului atrage nu numai noi vizitatori, dar si artisti romani si straini care filmeaza deseori pe strazile orasului.

Dupa ce Marius Moga, artistul originar din Alba Iulia, a filmat o parte din videoclipul piesei „Suntem pasari calatoare” in orasul sau natal, „Cealalta capitala” este, mai nou, promovata si de catre trupa Voltaj, in noul lor material video, „Din toata inima”.

 Toata aceste imagini fac parte dintr-un film documentar, „Transylvania Dragon”, in care Flaviu Cernescu, supranumit „omul-paianjen”, isi uimeste spectatorii cu reprezentatii de slackline deasupra unor cladiri cunoscute din Romania.

In Alba Iulia, Flaviu a fost filmat in fata Catedralei Reintregirii, unul dintre cele mai vizitate edificii din oras, facand o demonstratie la inaltime deasupra Santului de Vest al Cetatii. De asemenea, in materialul video a mai fost surprinsa si parada militara organizata de ziua nationala a Romaniei in Alba Iulia, dar si un spectaculos foc de artificii deasupra Catedralei.

Iata mai jos ultimul videoclip al trupei Voltaj:

Foto: Atmosferă concert Voltaj/Sursa: youtube.om

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia