Alba Iulia va avea o baza de agrement de aproape 7 milioane de lei

Publicat în: 
31 decembrie 2014

La Alba Iulia turistii si albaiulienii vor avea o noua optiune de relaxare si petrecere a timpului liber incepand cu anul 2016, atunci cand baza de agrement din apropierea Bazinului Olimpic pentru care SC Transilvania Construct a castigat licitatia, va fi inaugurata. Firma care se va ocupa de constructia spectaculoasei baze de agrement a postat deja un filmulet si o serie de imagini ale planului pentru viitoarea "oaza de relaxare" de 12.000 de metri patrati.

Conform planurilor SC Transilvania Construct, baza va urma sa aiba in forma sa finala trei bazine de inot cu diverse adancimi, o zona de restaurante, loc de joaca pentru copii, teren sportiv multifunctional si o parcare incapatoare. Noua baza de agrement va fi construita pe acelasi teren pe care se intinde vechea baza de agrement de la Schit aflata intr-o stare de degradare pentru care costurile de reabilitare nu s-ar justificat.

Din suprafata totala de 12.000 de metri patrati care includ si locurile de parcare si caile de acces, 8000 de metri patrati erau deja detinuti in zona, iar Primaria Alba Iulia a investit 200.000 de euro pentru a mai cumpara in completare 4000 de metri patrati de teren. Directorul Directiei Tehnice din cadrul primariei a declarat pentru Alba24 Silvia Moldovan:

"S-a semnat contractul cu Transilvania Construct, in procedura de licitatie pentru proiectant. Firma va dezvolta propunerea in faza de proiect, inclusiv PUD, DALI dupa care se va intra la Consiliul Local, pentru aprobare. Urmeaza faza de finantare si constructie. Daca va fi semnat contractul in primavara, sunt sanse ca aceasta baza de agrement sa fie finalizata pana la sfarsitul anului."

Valoarea contractului este de aproape 7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram