Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Alba Iulia va avea o baza de agrement de aproape 7 milioane de lei

Alba Iulia va avea o baza de agrement de aproape 7 milioane de lei

Publicat în: 31 dec.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

La Alba Iulia turistii si albaiulienii vor avea o noua optiune de relaxare si petrecere a timpului liber incepand cu anul 2016, atunci cand baza de agrement din apropierea Bazinului Olimpic pentru care SC Transilvania Construct a castigat licitatia, va fi inaugurata. Firma care se va ocupa de constructia spectaculoasei baze de agrement a postat deja un filmulet si o serie de imagini ale planului pentru viitoarea „oaza de relaxare” de 12.000 de metri patrati.

Conform planurilor SC Transilvania Construct, baza va urma sa aiba in forma sa finala trei bazine de inot cu diverse adancimi, o zona de restaurante, loc de joaca pentru copii, teren sportiv multifunctional si o parcare incapatoare. Noua baza de agrement va fi construita pe acelasi teren pe care se intinde vechea baza de agrement de la Schit aflata intr-o stare de degradare pentru care costurile de reabilitare nu s-ar justificat.

Din suprafata totala de 12.000 de metri patrati care includ si locurile de parcare si caile de acces, 8000 de metri patrati erau deja detinuti in zona, iar Primaria Alba Iulia a investit 200.000 de euro pentru a mai cumpara in completare 4000 de metri patrati de teren. Directorul Directiei Tehnice din cadrul primariei a declarat pentru Alba24 Silvia Moldovan:

„S-a semnat contractul cu Transilvania Construct, in procedura de licitatie pentru proiectant. Firma va dezvolta propunerea in faza de proiect, inclusiv PUD, DALI dupa care se va intra la Consiliul Local, pentru aprobare. Urmeaza faza de finantare si constructie. Daca va fi semnat contractul in primavara, sunt sanse ca aceasta baza de agrement sa fie finalizata pana la sfarsitul anului.”

Valoarea contractului este de aproape 7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia