Alba Mall are din 2014 cinematograf 3D

Publicat în: 
15 noiembrie 2014

Alba Mall a trecut printr-un proces de reconfigurare si rebranding incepand cu 2013 si continuand o mare parte a anului 2014, proces ce a inclus printre alte modificari si adaugarea unui nou cinematograf 3D de care municipiul avea atat de multa nevoie.

Cinematograful pe care si-l doreau tinerii

Lipsa unui cinematograf cu adevarat modern se facea simtita in oras atat pentru tinerii care trebuiau sa se deplaseze distante mari pentru a urmari filme 3D, cat si din punctul de vedere al turismului pentru relaxare si divertisment. Astfel, in cadrul reamenajarii Alba Mall s-a inclus si planul pentru noul cinematograf - Colorus Cinema, o afacere 100% romaneasca apartinand unei retele in plina expansiune in intreaga tara.

Cinematograful are un design modern si este conceput dupa modelul unor astfel de cineplexuri din principalele orase ale tarii, cu bar pentru aprovizionarea cu racoritoare si popcorn inainte de vizionare.

"Investitia realizata in regim privat de catre Alba Mall are pe langa ratiunea de business absolut fireasca si una sociala, puternica si justificata, cu atat mai mult cu cat albaiulienii, in ultimii ani, pentru a avea acces la un cinematograf performant si modern erau nevoiti sa faca peste 100 km.

Filmele vor fi unele de top, cele mai recente productii made in Hollywood, adica exact ceea ce ati gasi pe afise la orice multiplex de top din Europa.

Preturile practicate vor fi si ele mai mult decat accesibile, incepand de la 15 pana la 20 de lei in functie de film si ziua de vizionare, iar miercurea se vor putea face vizionari cu 2 bilete la pret de 1".

Aceasta a fost declaratia lui Voicu Vuscan, managerul executiv al centrului comercial la inceputul anului.

Cinematograful deschis in luna martie foloseste logistica si tehnologie de ultima ora, cu sisteme hi-tech de proiectare si redare audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram