Alba sub lumini de Oscar, o luna de expozitie foto la Alba Iulia

Publicat în: 
30 octombrie 2014

Expozitia de fotografie ASLO (Alba Sub Lumini de Oscar) si-a deschis portile pe 22 octombrie si va putea fi vizitata pana pe 22 noiembrie de catre amatorii de arta fotografica ce trec pragul Galeriei de Arta Framm’s din municipiu.

Viata orasului, in fotografii

Vor fi expuse, printre alte lucrari exceptionale si fotografii ce surprind Legiunea a XIII-a Gemina, una dintre legiunile Cetatii Alba Carolina, in instantanee de actiune. Exista si o categorie urbana, categorie ce surprinde fata moderna a orasului si in care fotografii participanti la eveniment au prins pulsul orasului in imagini de mare impact expuse la galerii.

Expozitie cu concurs

Alba Sub Lumini de Oscar se doreste mai mult decat o simpla expozitie de arta fotografica, astfel organizatorii si-au propus sa incurajeze si sa sprijine pasiunea pentru fotografie prin concursuri ce au fost organizate pe perioada de vara (28 iulie – 1 august) si care sunt in prezent o atractie centrala a expozitiei. La concursul organizat de Primaria Municipiului Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba impreuna cu Asociatia „Produs in Alba” au participat peste 80 de fotografi din intreaga Romanie.

Concursul „Maratonul de blitzuri”, intins pe 5 zile de vara, a invitat participantii sa ia parte la workshop-uri sustinute cu fotografi de mare experienta din Romania, dar si de peste hotare, inclusiv castigatorul Sony World Photography sau castigatorul unor multiple premii „British Proffesional Photography Award”.

Toate fotografiile participante la concurs pot fi admirate in cadrul expozitiei si sunt folosite pentru promovarea turistica a Municipiului Alba Iulia si a judetului Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram